Ca majoritatea microbiştilor argeşeni, ne-am fi aşteptat ca FC Argeş nu aibă mari probleme, azi, pe stadionul Nicolae Dobrin, în aşi apropia victoria, în faţa ultimei clasate, CSM Poli Iaşi.

Din păcate, calculele hârtiei au fost infirmate de realitatea de pe teren. Deşi FC Argeş a părut ceva-ceva mai insistentă în faţa porţii ieşene, jocul a fost echilibrat pe toată durata sa.

Am avut câteva oportunităţi care s-ar fi putut transforma în ocazii de gol, dar niciuna nu s-a concretizat.

Oaspeţii au venit „croiţi” să ciupească un punct şi le-a ieşit. S-au apărat destul de grupat, cu presing, pe alocuri, imediat după jumătatea terenului, în vreme ce la noi lipsa de inspiraţie a „creierului” Palic, respectiv a goleadorului Malele, au fost evidente.

Despre cât de spectaculos a fost acest meci vorbeşte de la sine raportul şuturilor pe poartă: unul singur noi, niciunul oaspeţii.

Prin urmare, 0-0 e un scor echitabil. Argeşul a făcut 21 de puncte, Iaşul, 14, cu unul mai puţin decât Dinamo şi tot cu unul mai mult decât lanterna FC Sibiu.

Liderul play-off-ului, Chindia Târgovişte, are 23 de puncte. Ceea ce înseamnă că o serie de două înfrângeri poate duce orice echipă în zona retrogradării, în vreme ce o serie de două victorii înseamnă salvarea pentru oricare dintre combatante.

Pe scurt spus, nu am pierdut nimic, nu am câştigat nimic. Totul se joacă. Putem câştiga lejer play-off-ul şi merge într-o cupă europeană, cum visează unul dintre sponsorii echipei.

Dar, atenţie, orice sincopă ne poate duce la retrogradare. Fireşte, sperăm să nu fie cazul. E nevoie, însă, în meciurile ce vin, de concentrare, atenţie, ambiţie şi dăruire în joc.

sursa foto: Răzvan Marinescu/Argeş Sport

1 COMENTARIU

  1. Tudose visează…dar sa nu aiba coșmaruri la sfarsit.Echipa arata penibil,cred ca toti sunt cu gândul la plecare,la ate contracte mai banoase.Castigul..?cat de fraier poti sa fii sa retrogradeze., cand ai 21 puncte?Am mari temeriin ceea ce privește viitorul acestei echipe,si,nimeni nu zice nimic,deși,le cam titiie chiloți pe ei,onor,Gentea,Tudose, Vlădoiu si comp.

    E clar, de acum, că acest play-out se va juca pe viaţă şi pe moarte. Ai noştri trebuie să fie foarte atenţi şi concentraţi la fiecare meci. Noi suntem optimişti că nu ajungem nici măcar la baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here