Ea este Corina Maria,un sufleţel minunat de numai 9 anisori; un copil vesel si plin de energie, cu gânduri si vise marete. Emana atâta voioșie si dragoste încât molipseste pe oricine se afla in jurul ei. Veselia si zâmbetul ei sincer sunt acum umbrite de o grea încercare.

Nu se mult timp a primit un diagnostic crunt: tumora maligna abdomino-pelvina si carcinomatoza peritoneala si a suferit de urgenta o intervenție chirurgicală de excizare a tumorii care avea o dimensiune foarte mare.

Însă lupta abia acum începe. O luptă grea si prea costisitoare pentru familia Corinei,familie care îi este alături oferindu-i toată dragostea de care are nevoie si incercand din răsputeri să-i ascundă suferința care le macină sufletul.

Corina are nevoie de foarte multe investigatii amănunțite si tratamente,recomandate fiindu-i mai multe clinici din străinătate. PENTRU ASTA AVEM NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ! ? Să o ajutam sa iasă învingătoare din această luptă grea. Orice ajutor, fie o donație, o rugăciune, o plasare de urne sau oricare altă modalitate de a susține această campanie, este binevenit!

Conturile deschise pentru donații sunt:

EUR RO33BTRLEURCRT0350794201;

RON RO83BTRLRONCRT0350794201.

Titularul contului este mama, Radu Mariana. Dumnezeu sa ne ajute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here