Ieri după-amiază, la Galaţi, echipa de volei fete a clubului FC Argeş a pierut primul meci din cadrul turneului pentru locurile 9-12, scor 0-3, în faţa celor de la CSU Medicina Târgu-Mureş.

Echipa noastră a fost văduvită la acest joc de aportul a trei jucătoare: Denisa Ionescu, Briana Constantin şi Dani Smith, toate depistate infectate cu Covid. La fel ca și antrenoarea Cristina Zanfir.

Lipseşte, de asemenea, din lotul prezent la Galaţi, şi Alexandra Stroe, accidentată.

A fost meciul, poate, decisiv pentru evitarea retrogradării, pe care piteştencele trebuia neapărat să îl câştige pentru a mai rămâne în primul eşalon.

Aşa însă… FC Argeş Volei mare are două meciuri de jucat: azi, de la ora 18, cu Belor Galaţi, de departe cea mai bună echipă a grupei codaşelor, şi cu U Cluj-Napoca (mâine, de la ora 15), formaţie gata retrogradată, pe care o bate toată lumea.

Singura şansă a celor de la FC Argeş Volei de a mai scăpa de retrogradare ar fi să câştige ambele jocuri şi să spere într-un joc favorabil al rezultatelor. Din păcate, însă, slabe nădejdi.

Clasamentul la zi în grupa 9-12

9. CSU Belor Galaţi 36 puncte
10. CSU Medicina Târgu-Mureş 19 puncte
11. FC Argeş 19 puncte (avantaj Medicina, la jocurile directe)
12. Universitatea Cluj-Napoca 6 puncte

Ultimele două clasate retrogradează în eşalonul secund.

sursa foto: FC Argeş Volei (imagine de arhivă)

1 COMENTARIU

  1. Deci,am avut dreptate,ciuca bătăilor a retrogradat.Scuza cu COVID ,e penibilă. Dar ce,madam Zanfir a fost bolnavă tot sezonul?sa meargă unde merita,vin Craiova si Turda in locul lor.RUSINE,NESIMTITILOR.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here