Prin tragere la sorţi, Federaţia Română de Fotbal a stabilit partidele care se vor desfăşura în faza a patra a Cupei României. În acest tur intră în competiţie cele 21 de echipe calificate din faza a treia naţională şi ultimele 15 cluburi din Liga 2 (printre care şi cele două reprezentante ale judeţului, FC Argeş şi CS Mioveni), după ce primele cinci, nou-promovatele, au evoluat deja. Cele 18 meciuri sunt programate să desfăşoare în perioada 11-13 septembrie, de la ora 16:30, cu excepţia jocului Flacăra Moreni – Chindia Târgovişte, stabilit să se dispute pe 18 septembrie, de la ora 16:30.

În turul al patrulea al Cupei României, FC Argeş va juca împotriva unei echipe de liga a patra din Olt, este vorba de CSM Slatina. Oltenii au trecut în turul II de FC Universitatea Craiova, formaţie finanţată de Adrian Mititelu, iar în turul III au învins la loviturile de departajare pe CSO Filiaşi, după ce la finalul celor 120 de minute, scorul a fost 0-0. Deşi la prima vedere pare cel mai facil adversar din Cupa României, Slatina are în compopnenţă mai mulţi jucători care au evoluat în liga secundă, la FC Olt. Gruparea slătineană este pregătită de fostul atacant Bobi Verdeş. CSM Slatina – FC Argeş se va disputa pe 12 septembrie, de la ora 16:30.

De partea cealaltă, CS Mioveni se va duela cu o altă divizionară secundă, Pandurii Târgu-Jiu, partida urmând să se joace tot pe 12 septembrie, de la ora 16:30.

Partidele se desfăşoară într-o singură manşă, eliminatorie. În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. După acest tur urmează şaisprezecimile de finală, fază în care intră în competiţie şi cele 14 echipe din Liga 1. Aceste meciuri vor avea loc în perioada 24-30 septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here