CS Mioveni, victorie preţioasă pe „Ion Oblemenco”, în faţa liderului FC Universitatea Craiova

Date:

Share post:

Echipa de fotbal CS Mioveni păruse, la un moment dat, că pierde trena primelor şase din clasament (cele care se vor lupta, în play-off, pentru promovare), mai cu seamă că în ultimele două meciuri de acasă obţinuse doar un punct.

Însă, ieri, pe moderna arenă „Ion Oblemenco” din Craiova, CS Mioveni a mai demonstrat o dată că porecla de „echipa tuturor posibilităţilor” i se potriveşte ca o mănuşă.

Nimeni nu le dădea prea multe şanse argeşenilor în faţa liderului la zi al ligii 2, FC Universitatea Craiova. Mai cu seamă că oltenii aveau în spate un parcurs aproape impecabil, cu niciun meci pierdut în 15 etape.

Au şi deschis scorul la câteva minute după pauză, au dominat mai mult jocul şi părea că se vor respecta calculele hârtiei.

Însă, în mod incredibil, CS Mioveni a marcat de două ori în numai un minut, pe final de meci.

Prima dată prin Işfan, dintr-un penalty corect acordat (fault asupra lui Rusu), a doua oară prin belgianul Craiovei, Huyghebaert, care a deviat în propria poartă o centrare expediată, dacă nu cumva ne înşelăm, de Coşereanu.

Totul s-a petrecut cu 10 minute înainte de final. Oltenii au reacţionat rapid şi au marcat în minutul 87, prin Bălan.

Norocul Mioveniului a fost că tuşierul a semnalizat ofsaid, iar centralul a anulat golul, deşi, ulterior, reluările au arătat că atacantul celor de la FCU se afla în poziţie regulamentară.

Eroarea aceasta, decisivă pentru deznodământul jocului, se compensează întrucâtva cu o alta, în favoarea Craiovei: belgianul Huyghebaert trebuia eliminat prin minutul 60, atunci când l-a ţinut insistent de tricou pe tânărul Işfan. Ar fi fost al doilea galben, dar belgianul a fost iertat.

Foarte bine c-a fost iertat, pentru că, dac-ar fi fost eliminat, cine ştie dacă mai avea cine să dea autogol.

Cu aceste trei puncte imense, CS Mioveni urcă pe locul 7, la egalitate cu Rapid (locul 8) şi Petrolul (locul 6) şi se află la numai 4 puncte de liderul FC Universitatea Craiova. Mai e, însă, mult de jucat până la finalul sezonului regulat, se poate întâmpla orice.

Oricum, CS Mioveni a devenit, graţie victoriei de ieri, pretendentă autorizată la un loc în primele şase, dintre care se vor decide promovatele.

sursa foto: CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular