CS Mioveni, victorie preţioasă, muncită: 2-1 cu Daco-Getica Bucureşti

Date:

Share post:

Cu câteva minute în urmă, la Mioveni s-a încheiat meciul de fotbal dintre echipa locală CS şi Daco-Getica Bucureşti (fosta Juventus Colentina), din cadrul turului ligii a 2-a la fotbal.

În ciuda vremii nu tocmai prielnice pentru fotbal, meciul a început frumos pentru puţinii spectatori, încă de la încălzire.

Microbiştii locali s-au „încălzit” un pic, admirându-le şi complimentându-le pe arbitrele de tuşă, Marilena Cătălina Nan (foto) din Alexandria şi Doriana Ramona Udrea din Târgu-Jiu.

A urmat un moment solemn, de reculegere, în memoria celui ce a fost Ilie Balaci.

Jocul în sine a debutat furtunos, cu oaspeţii la cârma jocului. De altfel, aceştia au şi ratat 2-3 bune ocazii în primele zece minute.

Apoi Mioveniul a echilibrat jocul şi s-a apropiat periculos de două ori de poarta fostului prim-divizionar Dragoş Balauru.

În minutul 15, Alexandru Popescu a finalizat în plasă, dintr-o poziţie dificilă, din cădere, o frumoasă acţiune individuală, la marginea careului bucureştean. Profitând, e drept, şi de eroarea de plasament a lui Balauru.

Bucuria gazdelor a ţinut mai puţin de 10 minute: Bustea a transformat sigur un penalty dictat după un henţ de începător comis de Rareş Lazăr.

CS Mioveni a reacţionat prompt, instalându-se în jumătatea oaspeţilor, iar după un corner bătut cu efect de Coşereanu, căpitanul Eduard Stoica a reluat în plasă, profitând din nou de eroarea lui Balauru, care putea să iasă şi să ajungă lejer la minge.

Greu de înţeles pentru noi de ce antrenorul oaspete Marius Baciu l-a titularizat pe Balauru în poartă, în detrimentul lui Gavrilaş, fost echipier al Astrei, care jucase bine în etapele precedente.

Pentru argeşeni, însă, a fost o decizie fericită, pentru că jocul slab al portarului bucureştean a ajutat mult Mioveniul în această seară.

În partea a doua a jocului, mingea a stat mai mult la centrul terenului. Ocazii de a marca au fost cam puţine, dar relativ echitabil împărţite.

Bucureşteanul Teuţ a fost blocat greu de Sima, iar Kylien a reuşit să dea cu capul „peste” poarta goală, din numai câţiva metri. Au fost cele mai notabile faze ale părţii a doua.

S-a terminat 2-1. O victorie muncită şi preţioasă pentru galben-verzi (vorba vine, pentru că au jucat în roşu în această seară), care-i ţine în trena duelului pentru locurile de promovare.

Au jucat echipele:

CS Mioveni: Sima – Kilyen, Celea, Burnea, Stoica, Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Năstăsie, Coşereanu şi Popescu. Au mai jucat: Robert Gheorghe, Alexe şi Neagu.
Daco-Getica: Balauru – Cotigă, Motroc,  Georgescu, Muşat, Acolatse, Cîrjan, Bustea, Călinţaru, Carabela şi Nica. Au mai jucat: Dima, Teuţ şi Mârzea.

sursa foto: facebook

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Biserica Ortodoxă Rusă din Suedia, vârf de lance al spionajului rusesc (presa suedeză)

Biserica Ortodoxă Rusă din Suedia, supusă Patriarhiei Moscovei, se...

Stilul vestimentar masculin: tendințele modei și sfaturi pentru crearea unei imagini unice

Stilul vestimentar masculin: tendințele modei și sfaturi pentru crearea...

Oraşul Ştefăneşti şi-a făcut rost de tichie de mărgăritar: o nouă stemă

Oraşul Ştefăneşti are de acum încolo o nouă stemă....

Incendii de vegetaţie de amploare, în doar 24 de ore, în judeţul Argeş, în jurul oraşului Piteşti

Mai multe incendii de vegetaţie, cuprinzând suprafeţe mari de...