CS Mioveni, victorie în stil de mare echipă, la Bacău

Date:

Share post:

CS Mioveni confirmă forma bună din ultima vreme, după ce a învins azi, la Bacău, într-un joc încheiat cu câteva minute în urmă, pe una dintre codaşele ligii secunde, Aerostar din localitate, cu scorul de 3-0.

Echipa argeşeană a controlat jocul cu autoritate, nelăsând nicio speranţă gazdelor. Mai puţin primul sfert de oră, în care echipele au părut mai mult că se studiază reciproc.

Apoi, galben-verzii au pus stăpânire la joc şi au deschis scorul în min. 35, prin Popescu (pasa decisivă a venit de la Valentin Balint).  După numai opt minute, Coşereanu i-a înşirat pe fundaşii băcăuani şi a marcat cu un şut violent, sub bară.

După pauză, tot Mioveniul a fost la cârma meciului, punctând încă o dată prin căpitanul Eduard Stoica, după trei pase succesive cu capul, în careul gazdelor.

Având 3-0 în minutul 60, în faţa unei echipe băcăuane ce părea incapabilă de ripostă, fotbaliştii antrenaţi de Iordan Eftimie au lăsat-o mai moale, mulţumindu-se să conserve avantajul.

Nici n-a fost prea greu, întrucât fotbaliştii din Bacău au avut o evoluţie lamentabilă, mult sub nivelul ligii a 2-a. Singurul băcăuan care a arătat, cât de cât, că merită să joace la acest nivel a fost portarul Potcoavă.

Lucru care face şi mai uşor de înţeles de ce Mioveniul le-a dat cu terenul în cap gazdelor, cum se spune în jargon fotbalistic.

CS Mioveni a început jocul în următoarea distribuţie: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Stoica, Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Popescu, Coşereanu şi Balint.

sursa foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...