CS Mioveni, victorie în stil de mare echipă, la Bacău

Date:

Share post:

CS Mioveni confirmă forma bună din ultima vreme, după ce a învins azi, la Bacău, într-un joc încheiat cu câteva minute în urmă, pe una dintre codaşele ligii secunde, Aerostar din localitate, cu scorul de 3-0.

Echipa argeşeană a controlat jocul cu autoritate, nelăsând nicio speranţă gazdelor. Mai puţin primul sfert de oră, în care echipele au părut mai mult că se studiază reciproc.

Apoi, galben-verzii au pus stăpânire la joc şi au deschis scorul în min. 35, prin Popescu (pasa decisivă a venit de la Valentin Balint).  După numai opt minute, Coşereanu i-a înşirat pe fundaşii băcăuani şi a marcat cu un şut violent, sub bară.

După pauză, tot Mioveniul a fost la cârma meciului, punctând încă o dată prin căpitanul Eduard Stoica, după trei pase succesive cu capul, în careul gazdelor.

Având 3-0 în minutul 60, în faţa unei echipe băcăuane ce părea incapabilă de ripostă, fotbaliştii antrenaţi de Iordan Eftimie au lăsat-o mai moale, mulţumindu-se să conserve avantajul.

Nici n-a fost prea greu, întrucât fotbaliştii din Bacău au avut o evoluţie lamentabilă, mult sub nivelul ligii a 2-a. Singurul băcăuan care a arătat, cât de cât, că merită să joace la acest nivel a fost portarul Potcoavă.

Lucru care face şi mai uşor de înţeles de ce Mioveniul le-a dat cu terenul în cap gazdelor, cum se spune în jargon fotbalistic.

CS Mioveni a început jocul în următoarea distribuţie: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Stoica, Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Popescu, Coşereanu şi Balint.

sursa foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...