CS Mioveni confirmă forma bună din ultima vreme, după ce a învins azi, la Bacău, într-un joc încheiat cu câteva minute în urmă, pe una dintre codaşele ligii secunde, Aerostar din localitate, cu scorul de 3-0.

Echipa argeşeană a controlat jocul cu autoritate, nelăsând nicio speranţă gazdelor. Mai puţin primul sfert de oră, în care echipele au părut mai mult că se studiază reciproc.

Apoi, galben-verzii au pus stăpânire la joc şi au deschis scorul în min. 35, prin Popescu (pasa decisivă a venit de la Valentin Balint).  După numai opt minute, Coşereanu i-a înşirat pe fundaşii băcăuani şi a marcat cu un şut violent, sub bară.

După pauză, tot Mioveniul a fost la cârma meciului, punctând încă o dată prin căpitanul Eduard Stoica, după trei pase succesive cu capul, în careul gazdelor.

Având 3-0 în minutul 60, în faţa unei echipe băcăuane ce părea incapabilă de ripostă, fotbaliştii antrenaţi de Iordan Eftimie au lăsat-o mai moale, mulţumindu-se să conserve avantajul.

Nici n-a fost prea greu, întrucât fotbaliştii din Bacău au avut o evoluţie lamentabilă, mult sub nivelul ligii a 2-a. Singurul băcăuan care a arătat, cât de cât, că merită să joace la acest nivel a fost portarul Potcoavă.

Lucru care face şi mai uşor de înţeles de ce Mioveniul le-a dat cu terenul în cap gazdelor, cum se spune în jargon fotbalistic.

CS Mioveni a început jocul în următoarea distribuţie: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Stoica, Lazăr, Mîrzeanu, Rădescu, Popescu, Coşereanu şi Balint.

sursa foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here