Înfrângerea celor de la CS Mioveni, în ultimul meci al play-off-ului de promovare în Liga 1, în faţa unei echipe, Petrolul, ieşită din cursă, a fost una neaşteptată de multă lume.

Şi dezamăgitoare, în acelaşi timp. Un egal i-ar fi dus pe galbn-verzi în prima ligă.

Bineînţeles că, ori de câte ori ceva merge prost la CS Mioveni, principalul ţap ispăşitor e primarul Ion Georgescu. Dumnealui, anunţase, oricum, că dacă echipa nu promovează anul acesta, sistează finanţarea municipalităţii.

Deocamdată, obiectivul nu e ratat cu totul, dar într-un baraj cu o echipă din prima ligă, Mioveniul pleacă, oricum, cu şansa a doua.

Fapt pentru care primarul Georgescu a reiterat ameninţarea cu închiderea robinetului cu bani, semn că lucrurile sunt serioase.

„Sunt dezamăgit de rezultatele echipei de fotbal CS Mioveni. Este inadmisibil să conduci, într-un meci cu o miză atât de importantă și totuși să pierzi, pe teren propriu.

Ca om, ca suporter și primar al orașului cred că m-am consumat cel mai mult sub povara rezultatelor negative.

Nu sunt de acord cu răutățile care circulă în spațiul public, pentru că am încercat continuu să asigur toate condițiile pentru sportul de performanță din oraș, pentru toți sportivii, fie că mă refer la fotbal, handbal, volei, judo, karate, etc., dar și tuturor secțiilor de copii.

Ca și dumneavoastră, sunt supărat și afectat de ce se întâmplă, însă, în mod obiectiv vă rog să conștientizați că nu eu joc în teren sub culorile clubului nostru. Sunt vulcanic, recunosc, dar o fac din dragoste pentru sport și performanță.

Îmi mențin afirmațiile – “Nu promovează, nu mai finanțăm!”. Aștept urgent măsurile/sancțiunile consiliului de administrație ale clubului. Nu mă dezic de ceea ce am spus public după meciul pierdut cu UTA.

Acum, în cel de-al 13-lea ceas, mica șansă care mai există poate o vom putea fructifica la barajul de promovare! Cu o floare nu se face primăvară, dar speranța moare ultima”, a scris pe contul său de Facebook dl Georgescu.

Poate aşa se mobilizează jucătorii şi staff-ul echipei, pentru meciul de baraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here