Formaţia argeşeană CS Mioveni primeşte, în această după-amiază, vizita liderului la zi al play-off-ului ligii secunde la fotbal, UT Arad, într-un joc ce va începe la ora 17.30.

UTA, mare favorită la promovare (era ca şi promovată, dacă nu survenea pandemia de Covid) a înregistrat un egal şi un eşec în primele două meciuri, ambele acasă: 1-1 cu Petrolul şi 3-4 cu Turris, aşa că e vital pentru arădeni să bată la Mioveni, dacă chiar vor să promoveze. Şi vor neapărat.

De cealaltă parte, CS Mioveni a jucat doar un meci (remiză albă, acasă, cu Rapid), cel cu FC Argeş fiind amânat, dar, la fel ca şi la arădeni, o victorie e extrem de importantă pentru promovare.

Totuşi, şi cu o remiză, CS Mioveni va rămâne în cărţi.

Tot lotul argeşenilor e valid, cu excepţia fundaşului Hreniuc, accidentat de mai multă vreme. Antrenorul Claudiu Niculescu nu-l va putea folosi nici pe veteranul Raul Costin, eliminat total aiurea în meciul cu Rapid şi care va „sta” două etape.

„… suntem foarte motivaţi şi dornici să obţinem prima victorie în acest play-off… Va fi foarte greu acest meci, dar avem un singur gând, victoria! Cu acest gând trebuie să intrăm pe teren.

Aşa am pregătit acest meci, ca de altfel şi pe celelalte, pentru că eu joc mereu la victorie, nu pregătesc vreo partidă pentru a face remiză… sunt convins că putem câştiga cele trei puncte”, a declarat antrenorul Claudiu Niculescu, pentru pagina oficială a clubului din Mioveni.

Imaginea este de la meciul din sezonul regulat, de la Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here