CS Mioveni, sancţionată cu neprogramarea la următoarele jocuri, pentru neplata baremelor pentru arbitri şi observatori

Date:

Share post:

Federaţia Română de Fotbal, în speţă Comisia de Disciplină şi Etică, a sancţionat clubul CS Mioveni cu neprogramarea la următoarele meciuri de campionat. Situaţia financiară a clubului pare gravă.

Comisia de Disciplină şi Etică a FRF a penalizat clubul argeşean din cauză că acesta nu a achitat baremele cuvenite arbitrilor şi observatorilor de la meciul de campionat cu CS Tunari. Mioveniul a câştigat acel joc cu scorul de 4-0. Detalii, aici.

Prin urmare, următorul meci de campionat al celor de la CS Mioveni (acasă, în 25 noiembrie, de la ora 11, cu Metaloglobus Bucureşti), ar putea să nu se mai dispute.

Totuşi, clubul argeşean ar putea scăpa de sancţiunea neprogramării, cu condiţia să achite sumele datorate către cei patru arbitri şi doi observatori de la meciul cu CS Tunari.

Datorii de peste o jumătate de milion de euro

Din păcate, echipa din Mioveni o duce prost financiar, clubul având şi alte datorii. Despre unele dintre acestea a scris, pe larg, zilele trecute, GSP.ro. CS Mioveni, care a mai parcurs o procedură de insolvenţă, este acum în concordat, o procedură legală asemănătoare cu insolvenţa.

„Clubul este în concordat, asemănător cu insolvența, adică toate datoriile care s-au aprobat până la acea dată se vor plăti eșalonat, către Finanțe, către sportivi, către angajați, către terți.

Acum noi vom face planul de reorganizare pe care îl vom depune la Judecătorie și acolo trebuie să ni-l aprobe. Puțin probabil să nu-l aprobe! Avem o datorie de circa 600.000 de euro, cea mai mare parte fiind către Finanțe”, declara în august Claudiu Cojocaru, preşedintele executiv al lui CS Mioveni, pentru Jurnal de Argeş.

Sportiv vorbind, CS Mioveni traversează o perioadă excelentă de când banca tehnică a fost preluată de Constantin Schumacher. Echipa e pe locul 4 şi pare o candidată autorizată de play-off-ul pentru promovare. Exact invers decât e la FC Argeş, unde nu banii sunt problema, ci performanţa sportivă.

sursa foto: Facebook/CS Mioveni

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...