CS Mioveni nu mai joacă restanţa cu Ripensia şi câştigă 3 puncte prin milostivenia regulamentului

Date:

Share post:

Galben-verzii de la CS Mioveni trebuia să joace azi restanţa cu echipa Ripensia Timişoara, din cadrul ligii secunde la fotbal, însă partida a fost anulată, din cauză că trei jucători ai clubului CS Mioveni care au prezentat simptome specifice virusului Covid, au fost testaţi şi au ieşit pozitiv.

Astfel, CS Mioveni a făcut cale întoarsă, ieri, din drumul pe care plecase spre Timişoara.

În urma testelor pozivite au fost anunţate Federaţia şi DSP-ul şi s-a intrat în izolare până la terminarea anchetei epidemiologice.

În zilele următoare, tot lotul şi întreg staff-ul va fi retestat.

Potrivit regulamentului, însă, CS Mioveni va câştiga meciul cu 3-0, întrucât prima amânare a fost din cauza mai multor cazuri de Covid la echipa timişoreană.

Cu mult fair-play, antrenorul echipei bănăţene, Cosmin Petruescu, a declarat celor de la liga2.ro: „Ce pot să spun decât că știu prin ce am trecut noi. Le urez multă sănătate celor de la Mioveni. Sănătatea este cel mai important lucru”.

Cu cele trei puncte câştigate prin milostivenia regulamentului, CS Mioveni urcă până pe locul 7, în imediata vecinătate a celor (primele şase) care dau dreptul de participare la play-off-ul pentru promovare în prima ligă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular