CS Mioveni, nicio problemă cu Aerostar Bacău: 2-0 cu indulgenţă

Date:

Share post:

CS Mioveni a avut un meci ce părea greu azi, cu codaşa Aerostar Bacău, o formaţie angrenată în lupta pentru evitarea retrogradării şi pentru care orice punct obţinut e aur curat.

Oaspeţii au fost cât pe ce să înceapă meciul de la 1-0 pentru ei, pentru că Simon Măzărache i-a pus ideal pe contraatac. Norocul argeşenilor a fost că băcăuanul Vraciu a şutat anapoda, gata gata să spargă nocturna.

A fost singura emoţie a gazdelor.

Mioveniul a început să joace mai bine după prima jumătate de oră, după ce a început să plouă, moment din care fotbaliştii oaspeţi, pregătiţi de Florin Bratu, nu l-au mai deranjat pe Flavius Croitoru.

Galben-verzii puteau marca în 2-3 rânduri, prin Rădescu şi prin căpitanul Cosmin Năstăsie, însă, la pauză s-a intrat cu scor alb.

A doua repriză i-a avut, în cea mai mare parte, tot pe argeşeni la cârma jocului. Băcăuanii au părut că nu-şi propun mai mult decât să ţină de egalul de la pauză.

Chestie care i-a costat: în minutul 62, Mioveniul a reuşit să-şi concretizeze superioritatea, prin Măzărache, după o fază lucrată de nou-intratul Hergheligiu şi de Rădescu.

După gol, fotbaliştii oaspeţi au depus armele (cam devreme, nu?) şi, logic, a venit şi a doua reuşită a lui CS Mioveni, în minutul 71: un alt nou intrat, Boboc,a finalizat frumos pătrunderea celeilalte rezerve intrate după pauză, Hergheligiu, cu un şut la firul ierbii.

Celelalte 20 şi ceva de minute rămase de jucat au fost şi ele la discreţia fotbaliştilor pregătiţi de Daniel Opriţa, cărora resemnaţii adversari din Bacău nu le-au mai pus nici cea mai mică problemă.

Mioveniul, însă, n-a mai forţat, mulţumindu-se să plimbe mingea şi să nu transpire mai mult decât strictul necesar.

De la CS Mioveni ne-a plăcut Ionuţ Rădescu (minte limpede la mijlocul terenului, jucător cerebral, cu gleznă fină) şi Valentin Balint, pentru travaliul şi insistenţa arătate în mai multe momente ale jocului.

De notat, de asemenea, inspiraţia antrenorului Opriţa: meciul a fost decis de schimbările făcute de acesta, ne referim la Hergheligiu şi Boboc. Işfan nu a prea avut timp să facă mare lucru.

De la oaspeţi nu am putut remarca niciun jucător, întrucât Aerostar nu a arătat ca o formaţie venită să-şi vândă scump pielea pentru a scăpa de liga a 3-a, ci ca una deja retrogradată.

Au jucat formaţiile:

CS Mioveni: Croitoru – Kilyen (min. 79 Işfan) , Celea, Beţa, Stoica, Rădescu, Şerban, Traşcu, Năstăsie (min. 55 Hergheligiu), Balint, Măzărache.

Aerostar Bacău: Udeanu – Ardei, Mutu, Ichim, Mihălăchioae, Adăscăliţei, Tăbăcariu, Ilie (min. 82 Tilibaşa), Carabela (min. 65 Buhăcianu), Vraciu, Pop (min. 65 Ciocâlteu).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Transportul public din Târgu-Mureş, adus în 2022, cu ajutorul banilor europeni (Preluare PressHub)

Târgu-Mureş, ultimul mare oraş din Transilvania în care transportul...

Cartea zilelor noastre: Același Daniel Silva

Plin de notorietate. Grație romanelor sale. Unu` mai palpitant...

Accident mortal la Valea Mare Pravăț

În urmă cu puțin timp, în localitatea Valea Mare...

Cum să decorezi brazi artificiali de lux ca un profesionist?

Cu totii ne dorim sa impodobim bradul perfect cu...

Un proxenet şi un negustor de cannabis, luaţi pe sus de poliţiştii de la Operaţiuni Speciale

Despre fenomenele traficului de droguri şi al traficului de...