CS Mioveni îşi joacă existenţa pe 9 şi 12 august

Date:

Share post:

Potrivit unei hotărâri cel puţin ciudate, luate azi-noapte, de Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal (adică de domnii Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu şi Octavian Goga), dubla manşă de baraj pentru promovare în prima ligă de fotbal se va juca în zilele de 9, respectiv 12 august.

Barajul ar urma să se dispute între CS Mioveni, echipă clasată pe locul 3 în play-off-ul din Liga 2 şi echipa clasată pe antepenultimul loc din Liga 1.

Or, această din urmă echipă nu e încă desemnată, pentru că play-out-ul încă nu s-a încheiat, ci ar mai fi o etapă de jucat.

În plus, Dinamo are nu mai puţin de cinci meciuri amânate, din cauza multelor infectări cu coronavirus din cadrul echipei, restanţe pe care nu are timp să şi le dispute în timp util.

Oficialii FRF ar dori ca Dinamo să joace câte un meci la 2-3 zile, ceea ce, fizic vorbind, e imposibil pentru o echipă care abia a ieşit dintr-o inactivitate de 14 zile (carantină, izolare, internări în spital).

Prin urmare, e imposibil de intuit măcar cine ar putea fi adversara lui CS Mioveni la baraj. Teoretic, poate fi oricare dintre Sepsi, Voluntari, Clinceni, Hermannstadt sau Dinamo.

Oricare ar fi adversarul, însă, pentru CS Mioveni această dublă manşă va fi una de a fi sau de a nu mai fi, pentru că primarul oraşului, Ion Georgescu, i-a avertizat în repetate rânduri pe jucători (ultima dată, chiar ieri), că în caz de ratare a promovării, Primăria va sista finanţarea echipei de fotbal.

Or, o astfel de decizie echivalează cu desfiinţarea sau, în cel mai bun caz, înscrierea, din sezonul viitor, în liga a 4-a.

Zilele astea, tehnicienii şi jucătorii echipei din Mioveni ar trebui să pregătească dubla manşă de baraj. Ar trebui să înceapă prin studierea adversarului. Dar, care adversar? Pe cine să studieze?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular