Echipa de fotbal CS Mioveni a bifat, în această după-amiază, al cincilea joc la rând fără înfrângere, în play-off-ul ligii secunde, remizând în deplasare, 0-0, cu Rapid Bucureşti.

Vişiniii au deschis scorul înainte de pauză, prin Hlistei, dar Mioveniul a reuşit să egaleze cu vreo 10 minute înainte de final, prin Rusu.

Jocul a fost relativ echilibrat, chiar dacă gazdele (meciul s-a jucat la Mogoşoaia, însă, Rapid a figurat ca gazdă) au avut mai mult iniţiativa.

Rezultatul final, 1-1, nu avantajează nici Rapidul, care a scăpat ocazia de a se desprinde în clasament, nici Mioveniul, care rămâne, în continuare, pe locul 3, la un punct în spatele Rapidului şi la două după FC Universitatea Craiova.

În celălalt meci al zilei, ASU Poli Timişoara-FC Miercurea Ciuc 0-1, rezultat care, corelat cu remiza argeşenilor de azi, ţine în cursa pentru promovare cinci din cele şase participante.

ASU Poli mai are doar şanse teoretice de a mai prinde măcar un loc de baraj. Promovarea directă în Liga I pare să fi rămas o dispută în trei: FC Universitatea Craiova, Rapid şi CS Mioveni.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here