CS Mioveni-FC Voluntari 0-0. Un punct care nu ajută pe nimeni, dar nici nu strică cuiva

Date:

Share post:

CS Mioveni a avut azi un meci cu importanţă deosebită privind lupta pentru evitarea retrogradării, în compania revelaţiei acestei ediţii de campionat, FC Voluntari, echipă care e foarte aproape de a se califica în play-off-ul unde vor juca primele şase formaţii de la finele sezonului regulat.

Moralul gazdelor înainte de meci, bunicel, dat fiind punctul ciupit etapa trecută la Târgovişte, cu Chindia.

Prima repriză a fost una relativ echilibrată, parcă cu un uşor avantaj de imagine pentru echipa din Ilfov, dar care s-a încheiat cu scor alb. Totuşi, CS Mioveni putea marca la unica mare ocazie de gol a reprizei, dar Ştefan Blănaru a ezitat să şuteze dintr-o poziţie foarte bună, sfârşind prin a fi deposedat.

A surprins, la oaspeţi, netitularizarea vedetei Constantin Budescu, jucător despre care se crede că ar putea face diferenţa într-un meci.

A doua parte a început sub aceleaşi coordonate ale echilibrului, dar cu ambele echipe părând să pună ceva mai mult preţ decât în prima parte pe faza ofensivă. Buziuc a fost la vreo 2-3 palme de gol în minutul 60, atunci când a executat o lovitură liberă de la circa 25 de metri puţin pe lângă vinclul din dreapta porţii Voluntariului.

Treptat, Mioveniul a început să împingă jocul spre poarta adversă şi Bogdan Rusu putea marca după câteva minute de la ocazia lui Buziuc, dacă ar fi avut un pic de luciditate în plus la finalizare. Voluntariul a început să dea înapoi, deşi pe teren a intrat şi vedeta Budescu.

Toma a şutat şi el slăbuţ, din careu, excelent servit de Sanoh, după alte câteva minute, dând ocazia portarului ilfovean să respingă, cu un gest tehnic cam stângaci. Enervat de ineficacitatea colegilor săi din ofensivă, fundaşul Garutti a urcat în atac şi şi-a încercat norocul cu un şut de la distanţă, însă, mult peste poartă.

Jucătorii pregătiţi de Alexandru Pelici au părut mai proaspeţi fizic în ultimul sfert de oră şi mai dornici să câştige decât adversarii lor, surprinzător de apatici în acest joc.

Cu circa 10 minute înainte de final, Voluntariul a avut o zvâcnire pe un contraatac, dar atacantul ilfovean Meleke a bâlbâit o minge într-o poziţie din care putea da la poartă cu şanse de gol.

Pe final, CS Mioveni a forţat cu ambii jucători ofensivi polonezi din lot, Tomczyk şi Cierpka, profitând de faptul că Voluntariul n-a mai contat în atac în ultimele minute. Primul era cât pe ce să marcheze în prelungiri, dacă i-ar fi reuşit tentativa de foarfecă, însă, meciul s-a încheiat nedecis, 0-0.

Un punct care deşi nu ajută prea mult niciuna dintre echipe, e bun şi pentru CS Mioveni, şi pentru FC Voluntari.

sursa foto: captură video Digisport

Vizite1

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Cum jocurile de noroc pot îmbunătăţi claritatea mentală

Jocurile de noroc ofertate de orice cazino sunt în...

Eveniment cultural: Premii la revistă

 E vorba de mensualul ”ARGEȘ”. Cu tradiție de peste-o...

WC-urile din Piteşti, mereu inovatoare: trei scaune de toaletă într-o singură cabină

Hotărât lucru, la capitolul WC-uri, Piteştiul e cel mai...

Accident la Bascov, soldat cu un rănit

Un accident rutier s-a produs în localitatea Bascov, azi...