În această seară, la Mioveni s-a jucat primul meci din turneul de play-off al Ligii 2 la fotbal, la capătul căruia, dintre cele şase formaţii participante, se vor alege cele două care vor promova în Liga I, respectiv cea care va merge la baraj.

CS Mioveni a dat piept cu FC Universitatea Craiova, formaţie care a condus clasamentul cea mai mare parte a sezonului regulat.

Jocul a început prudent de ambele părţi, fiecare echipă părând preocupată, în primul rând, să nu ia gol şi, dacă s-o putea, să şi marcheze.

A rezultat o partidă slăbuţă, încâlcită, în care mingea s-a apropiat rareori de cele două porţi. Păcat, Mioveniul ar fi trebuit să încerce poarta adversă, ţinând cont că oltenii au avut un portar de numai 17 ani.

O idee mai periculoşi ni s-au părut a fi fost oaspeţii, dar nici ocaziile lor de gol, vreo 2-3 la număr, n-au fost prea clare. Cu excepţia unei situaţii, în care ulul dintre italienii Craiovei, Compagno, n-a nimerit poarta din 2-3 metri.

Aşa că prima repriză s-a încheiat cu câte un zero mare în dreptul fiecărei echipe.

Tot FCU Craiova a avut iniţiativa şi în startul reprizei secunde, dar a fost aceeaşi dominare monotonă, sterilă, fără emoţii pentru poarta argeşeană. Contrele celor de la CS Mioveni au fost şi ele timide, statice, fără incisivitatea necesară pentru a pune în pericol poarta adversă.

Monotonia meciului a fost spartă prin minutul 55-56, de ghiuleaua expediată de Toma; mingea i-a sărit puştiului din poarta Craiovei din piept în nas, înainte s-o reţină.

Bălan, de la FCU Craiova, a ratat o ocazie mare în minutul 63

FCU Craiova putea totuşi deschide scorul, în minutul 63: Iustin Popescu a respins în faţă o lovitură de cap, iar vârful Bălan n-a putut împinge mingea în poartă din 3-4 metri.

Prima ocazie serioasă a Mioveniului a venit abia în minutul 82, când Blănaru ratat din careul mic, după o pasă a lui Işfan, nou intrat pe teren.

Craiova putea tranşa meciul în favoarea sa în minutele adiţionale, dar atacantul oaspete Stoenac, scăpat singur cu Popescu, a şutat mult peste poartă.

S-a încheiat 0-0, după un joc în mare parte anost, plictisitor; doar în ultimele 25-30 de minute, echipele au încercat, fiecare, să marcheze golul victoriei. Insuficient pentru a mai salva câte ceva din impresia generală.

sursa foto: capturi video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here