Meci greu în această după-amiază, şi pentru fotbaliştii lui CS Mioveni, dar şi pentru antrenorul lor, Alexandru Pelici, omul care a promovat în prima ligă adversarul de azi, FC Sibiu (Hermnannstadt). De altfel, Alexandru Pelici chiar declarase, înainte de meci, că şi-ar fi dorit la baraj oricare alt adversar, numai nu Sibiul, tocmai pentru că a antrenat această echipă.

Deşi oaspeţii sunt consideraţi favoriţi la promovare, prima repriză nu a arătat vreo diferenţă semnificativă între cele două echipe. Au fost relativ puţine ocazii, împărţite echitabil între combatante, dar de marcat nu s-a marcat.

Echipele au jucat într-un ritm alert, plăcut ochiului

În partea a doua jocul a „curs” o vreme sub aceleaşi coordonate, ale echilibrului. Sibienii au început, însă, treptat, să avanseze cu toate liniile spre treimea gazdelor şi să controleze o idee mai mult mijlocul terenului. Spaniolul Mayoral putea marca prin minutul 57, dar a şutat puţin alături de poartă dintr-o poziţie bună, centrală.

Câteva minute mai târziu, Blănaru (fost jucător al Sibiului) a avut o incursiune periculoasă spre careul oaspeţilor, dar centrarea a fost uşor imprecisă. CS Mioveni a revenit apoi la timona partidei, însă, sibienii au ratat de puţin golul, după ce Yazalde n-a putut relua mingea de la 3-4 metri de poartă.

Yazalde a ratat întâlnirea cu mingea de la mică distanţă de poartă

Imediat, sibienii au mai avut înc-o oportunitate bună de a marca, dar argeşenii au scăpat fără gol. Pe un contraatac, Rădescu a tras în portarul portughez al Sibiului, de la numai câţiva metri, la capătul unei incursiuni frumoase pe partea stângă. Scarlatache l-a faultat, un minut mai târziu, pe Blănaru, ca să oprească un nu contraatac periculos al argeşenilor.

Acelaşi Blănaru a reluat foarte aproape de poartă mingea centrată de Işfan, din lovitura liberă rezultată. Meciul s-a încins în ultimele 15 minute. Argeşenii au forţat pe final, au ţinut minute în şi rmingea în preajma careului sibian, dar n-au putut concretiza, din păcate.

S-a încheiat 0-0, rezultat care lasă şanse egale ambelor combatante, din perspectiva meciului retur. Cu un egal cu gol marcat, la Mediaş, în jocul retur, CS Mioveni poate obţine promovarea. Din ce-au arătat azi şi nu numai azi, galben-verzii sunt capabili de acest lucru.

surse foto: Răzvan Marinescu/ArgeşSport, captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here