CS Mioveni-FC Botoşani 0-2. Argeşenii au ratat salvarea matematică de la retrogradare

Date:

Share post:

După o serie foarte bună, de cinci jocuri consecutive fără înfrângere, CS Mioveni a avut aseară şansa de a scăpa de emoţiile barajului pentru evitarea retrogradării, în eventualitatea unui succes contra celor de la FC Botoşani.

Moralul gazdelor era bun, după victoria cu Academica Clinceni.

În prima repriză, oaspeţii au avut mai mult mingea, au atacat mai mult, dar CS Mioveni s-a apărat fără mari probleme şi a avut marile ocazii ale primei părţi, pe contre. Cea mai mare, irosită nepermis de uşor de veteranul Valentin Coşereanu.

De marcat, însă, n-a marcat nimeni până la pauză.

Apropo de pauză: am remarcat că, imediat după revenirea de la vestiare, arbitrul Istvan Kovacs – perceput, în general, ca fiind un tip arogant, distant – a acceptat să facă vreo câteva poze cu copii din tribunele arenei din Mioveni.

Un lucru frumos, de care nu-l bănuiam capabil pe arbitrul din Carei, mai ales după ce „suflase” curând o semifinală de Liga Campionilor.

Din păcate, în partea a doua a meciului, moldovenii au fost mai pragmatici la finalizare şi au concretizat două dintre cele 3-4 ocazii de gol avut, în vreme ce moara Mioveniului a măcinat în gol.

În ciuda înfrângerii, CS Mioveni păstrează 5 puncte avans faţă de primul loc care duce la baraj, ocupat de Chindia Târgovişte, cu două etape rămase de jucat din play-out. Şansele de salvare de la retrogradare rămân mari.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular