Cu puţin timp în urmă, la Mioveni s-a încheiat meciul de fotbal dintre formaţia locală şi Energeticianul Petroşani. Partida a contat pentru etapa a 7-a din liga a 2-a de fotbal.

De data aceasta, CS Mioveni nu şi-a mai surprins suporterii şi a confirmat calculele hârtiei, învingând un pic mai lejer decât o arată scorul de 2-1.

Fotbaliştii pregătiţi de antrenorul Iordan Eftimie au controlat cea mai mare parte a timpului de joc, lăsînd ceva speranţe oaspeţilor doar în prima repriză, atunci când ocaziile de gol au putut fi numărate pe degetele unei singure mâini.

Oaspeţii putea marca în min. 41, dar tânărul portar Sima, care cam şomase până atunci, s-a remarcat exact atunci când echipa a avut mai mare nevoie de el, scoţând miraculos o minge şutată din apropiere, pe care toată lumea îl văzuse în plasă.

La câteva minute, Roberto Ayza a ratat şi el incredibil, trăgând alături de la numai câţiva metri de poartă.

După pauză, Mioveniul a urcat cu toate liniile înspre careul advers şi, firesc, au venit golurile: Cătălin Alexe a deschis scorul cu un şut de la circa 22-25 de metri, la vinclu (portarul advers Miron a fost cât pe ce să evite golul), apoi Alexandru Popescu l-a majorat, după o pasă braziliană a căpitanului brazilian al argeşenilor, Ayza.

Pe final, Energeticianul a marcat golul de onoare (Neacşa, min. 90), dar oaspeţii n-au fost capabili să-i mai dea alte emoţii lui Sima.

Cu această victorie absolut meritată, CS Mioveni urcă provizoriu pe locul secund şi, indiferent de rezultatele celorlalte jocuri (mai sunt trei mâine, iar luni FC Argeş joacă acasă cu Universitatea Cluj-Napoca), rămâne în preajma locurilor de promovare.

CS Mioveni a jucat în formula:  Sima – Kilyen, Gherghe, Celea, Alexe, Lazăr, Mîrzeanu, Coşereanu, Năstăsie, Ayza şi Balint. Au mai jucat Neagu, Popescu şi Rădescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here