Echipa argeşeană CS Mioveni şi-a reconfirmat, în această după-amiază, statutul de specialistă a Cupei României la fotbal, după ce a trecut, lejer, de echipa lui Bănel Nicoliţă, CS Făurei.

După o primă repriză relativ echilibrată – cu un mic plus, dat de entuziasm, din partea gazdelor, după cum ne-au spus colegi din presa brăileană – gazdele au deschis scorul, prin Bălan, cu o lovitură de cap din careul mic.

Din acest moment, Mioveniul a început să se întrebuinţeze ceva mai mult şi a egalat încă înainte ca bucuria gazdelor să se risipească: gol Celea, din pasa lui Işfan.

După alte câteva minute, Anghelina a profitat de o respingere aiurea a portarului brăilean (frate de-al lui Bănel Nicoliţă) şi a dus pe CS Mioveni în avantaj.

Gazdele s-au „tăiat” după primirea golului doi şi l-au încasat şi pe al treilea, în min. 75, după ce a Anghelina a transformat în stil Claudiu Niculescu o lovitură liberă din „căciula” careului.

Pe final, jucătorii Mioveniului au jucat, practic, singuri. Cei din Făurei au picat total, şi din punct de vedere moral, şi fizic.

Golurile 4 şi 5 ale galben-verzilor au venit firesc, pe acest fond, consfinţind o diferenţă mare de valoare între gazde, o echipă modestă de liga a 3-a, şi Mioveni, una cu pretenţii de promovare în prima.

Autori, Hegheligiu, din penalty obţinut de el însuşi, şi Coşereanu, din pasa aceluiaşi Hergheligiu.

Pentru CS Mioveni au jucat: Sima – Alexe, Celea, Burnea, Stoica – Şerban, Anghelina, Işfan (Cioargă, 51′), Hergheligiu, Massaro (Coşereanu, 50′) şi Balint (Călin, 80′).

sursa foto: Facebook/CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here