CS Mioveni, debut bunicel, acasă, cu Gloria Buzău: 0-0, după un meci disputat

Date:

Share post:

Noul CS Mioveni a debutat în această seară, în Liga 2 la fotbal, înfruntând una dintre echipele puternice, cu pretenţii declarate la promovare, Gloria Buzău, formaţie pregătită de fostul fotbalist al lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă.

Cu o garnitură aproape integral schimbată faţă de sezonul trecut, CS Mioveni a făcut un joc bunicel în prima repriză, dejucând cu calm atacurile oaspeţilor şi punând adesea probleme la poarta apărată de Alexandru Greab. Pe tot parcursul jocului, de altfel, CS Mioveni a arătat o siguranţă defensivă superioară celei arătate de FC Argeş, spre exemplu, în meciul de la Târgu-Jiu.

Nici repriza a doua n-a adus ocazii semnificative la poarta celor de la CS Mioveni; gazdele au închis foarte bine culoarele spre poarta lui Flavius Croitoru, însă, e drept, nici probleme mari pe fază ofensivă n-au mai pus. Şi la Gloria Buzău s-a văzut, la fel ca şi la CS Mioveni, lipsa de omogenitate, pricinuită de restructurarea din temelii a celor două loturi.

În ciuda echilibrului din teren, CS Mioveni ni s-a părut parcă o idee mai inspirată în faţa porţii decât Gloria Buzău.

Una peste alta, CS Mioveni s-a prezentat onorabil la startul sezonului. Antrenorul Constantin Schumacher pare să facă o treabă bună la Mioveni. Foarte probabil, puţine echipe din Liga 2 vor pleca cu punct sau cu puncte de la Mioveni.

sursa foto: captură video DigiSport

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Deșeurile de ambalaj: ce sancțiuni riscă firmele care nu respectă legislația și cum pot fi evitate

Firmele românești trebuie să respecte destul de multe legi...

Daniel Stanciu, în iulie 2022: „Vreau să ducem acest club la un alt nivel!” Felicitări, l-aţi dus

Daniel Stanciu, directorul executiv al lui FC Argeş, declara...