În această seară, în prologul etapei a 9-a a primei ligi la fotbal, CS Mioveni a jucat la Voluntari, contra echipei locale, într-un joc care se anunţa echilibrat, deschis oricărui rezultat. Din păcate pentru argeşeni, lucrurile au respectat calculele hârtiei numai în primele 45 de minute.

În partea a doua a meciului, gazdelor le-a reuşit aproape tot, în vreme ce defensiva Mioveniului a prins, in corpore, o seară mizerabilă. Gazdele au punctat de patru ori în ultimele 30 de minute, profitând din plin de „găurile” imense din apărarea argeşeană.

De fapt, Voluntariul a marcat de cinci ori, numai că golul superb al lui Vadim Raţă, plecat cu mingea la picior de la jumătatea terenului, după ce s-a descotorosit nepermis de uşor de Scarlatache şi de Şerbănică, a fost anulat pentru un fault în atac inexistent, văzut doar de arbitrul Iulian Dima.

Cu 10 puncte, Mioveniul e deocamdată pe locul 10, dar poate fi întrecută de alte trei formaţii. În imaginea de sus, una dintre puţinele şanse de gol ale lui CS Mioveni, un şut frumos al lui Toma (parcă el a fost autorul şutului, nu suntem siguri), respins greu de portarul gazdelor, în prima repriză.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here