După două remize şi o victorie zdrobitoare, obţinută la Călăraşi (5-1 cu Dunărea), CS Mioveni avea nevoie de o victorie în această după amiază, ca să putem discuta serios despre promovare.

Adversarul, ASU Poli Timişoara, care abia obţinuse o remiză în primele trei meciuri din play-off, venea la Mioveni într-un meci de totul sau nimic. Bănăţenii ar fi trebuit să bată, ca să mai aibă şanse la promovare.

Însă, prima repriză a arătat o echipă gazdă mai decisă ca oricând să tranşeze disputa în favoarea sa.

Mai întâi a marcat Măr, în minutul 23, cu un şut superb de la vreo 25 de metri, cu boltă, la colţul lung.

Apoi, 20 de minute mai târziu, Coşereanu n-a avut decât să pună latul la o centrare perfectă, pe jos, la marginea careului mic (foto), pentru 2-0.

Cu 2-0 la pauză, cei de la Mioveni au controlat şi debutul părţii secunde, cel puţin până în minutul 55. Atunci, Dorinel Oancea, excelent azi, a avut o intrare foarte dură la fostul dinamovist Axente, sancţionată, corect, cu roşu direct de arbitru.

Un fault inutil, făcut pe la jumătatea terenului, la o fază care nu anunţa nimic periculos, dar care-l lasă pe Oancea pe tuşă minimum două etape. Inconştienţă, exces de adrenalină şi de ambiţie….cine ştie.

Totuşi, un alt fost dinamovist, fundaşul stânga Sergiu Popovici, de la ASU Poli, i-a ajutat pe cei de la Mioveni să scape de emoţii: a pasat prea slab spre propriul portar, Rusu a interceptat şi l-a executat pe puştiul Hindrich, din poarta oaspeţilor.

Era minutul 67. Oaspeţii au acuzat şocul primirii unui gol aiurea şi au clacat de tot, astfel că problema învingătoarei nu s-a mi pus până la final. Mai mult, tot Mioveniul a marcat încă o dată, prin tânărul Işfan, intrat în joc în prtea secundă, consfinţind o victorie fără drept de apel a galben-verzilor.

Cu 41 de puncte la activ şi nouă goluri marcate în ultimele două meciuri, CS Mioveni se luptă pentru promovarea directă, cu marile favorite Rapid şi FC Universitatea Craiova (câte 42 de puncte), care se vor duela în meci direct, în această seară.

sursa foto: captură video Digisport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here