Sâmbătă, cu începere de la ora 17,30, CS Mioveni va juca la Botoşani, împotriva echipei locale, în etapa a 13-a a primei ligi de fotbal. Favorite clare sunt gazdele, care ocupă locul 4, cu 23 de puncte, în vreme ce Mioveniul e abia pe 12, cu numai 11 puncte.

Antrenorul Mioveniului, Alexandru Pelici, e conştient că urmează un meci dificil pentru fotbaliştii pe care-i pregăteşte şi dă de înţeles că un punct măcar, luat la Botoşani, ar fi o performanţă.

„Este al doilea joc dintr-o serie de patru meciuri în care întâlnim adversari din play-off-ul Ligii 1. Sâmbătă jucăm împotriva unei echipa care a rămas ultima din Liga 1 cu doar o singură înfrângere în acest campionat, o echipă agresivă, o echipă care înscrie mult.

Vom încerca să fim agresivi, să le punem probleme, chiar dacă din păcate suferim pe partea de atac şi nu reuşim să înscriem, iar asta ne costă foarte mult. În afara lui Buziuc care este suspendat în urma cartonaşului roşu primit în meciul cu Steaua (FCSB – n.r.), restul lotului este valid şi sper să fiu inspirat în primul 11 care îl voi altcătui pentru meciul cu Botoşani.

Chiar dacă etapele s-au scurs am avut o „zestre” de puncte care ne-a oferit posibilitatea de a rămâne în obiectiv, chiar dacă nu am reuşit să mai câştigăm. Acum această „zestre” s-a micşorat şi trebuie să strângem rândurile, trebuie să fim atenţi pe toată durata meciului şi sperăm să câştigăm jocul.

În momentul de faţă suntem în grafic, ne dorim mai mult, suntem conştienţi, ne dorim să acumulăm puncte. Obiectivul nostru e să rămânem în Liga 1 pentru efortul şi anul fantastic care l-a avut CS Mioveni”, a declarat antrenorul Pelici,

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here