Este oficial: după luni de așteptare, Farul Constanța a câștigat cele trei puncte la ”masa verde” din meciul nedisputat din etapa a 11-a a Ligii 2 la fotbal, împotriva Universităţii Cluj-Napoca.

Această decizie a venit din partea Comisiei de Disciplină și Etică a Federației Române de Fotbal, conform regulamentului din timp de pandemie.

În urma acestui ”succes”, cu doar trei etape din finalul sezonului regulat, clasamentul Ligii a 2-a a suportat mici modificări: astfel, Farul Constanța a urcat de pe un loc de play-out, locul 11, și a ajuns pe un loc de play-off, locul 5, cu 28 de puncte.

Ardelenii au căzut doar o poziție, de pe locul 9 pe locul 10, având 26 de puncte.

După această decizie și modificare în clasament și clubul argeșean CS Mioveni a avut de suferit: argeşenii au picat pe locul 8, cu 27 de puncte.

Clasamentul Ligii a 2-a înainte și după decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF. (sursă foto: liga2.ro)

”Respinge plângerea AS FC Universitatea Cluj, ca neîntemeiată. Admite sesizarea Departamentului de Competițiia FRF.
În baza art. 79/9 coroborat cu Principiul 4 din Principiile de desfășurare a competițiilor în sezonul 2021/2021 cu aplicarea art. 34 din RD, clubul AS FC Universitatea Cluj se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea AFC Farul Constanța)”, sună decizia Comisiei de Disciplină și Etică a FRF.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here