CS Mioveni a mai bifat, în această seară, o înfrângere jenantă în faţa unei echipe modeste, dar ambiţioase şi harnice, Farul Constanţa, venită în Argeş să-şi joace una din ultimele şanse de salvare de la retrogradare.

Prima repriză a arătat cam puţin fotbal puţinilor spectatori prezenţi în tribunele arenei din Mioveni. Mult mai frumos decât ce-au arătat cei 22 de jucători a fost spectacolul din tribune.

Oferit de cele câteva zeci de suporteri constănţeni, care şi-au încurajat permanent favoriţii şi au cântat aproape fără întrerupere. Şi fără să repete tot meciul vreun refren.

Cât despre galeria lui CS Mioveni…superbă, dar absentă cu desăvârşire. Mai bine că n-a venit la meci.

Mioveniul a jucat ca o echipă care n-are nici de pierdut, nici de câştigat ceva: în dorul lelii, dezlânat, fără nicio idee de joc, fără ambiţie…fără nimic.

De cealaltă parte, constănţenii, cu spectrul retrogradării bântuindu-i, au evoluat cu mult mai multă ambiţie decât argeşenii.

A fost evident pentru orice privitor că jucătorii de la Farul au venit la Mioveni ca să câştige, iar gazdele nu s-au chinuit deloc să-i împiedice în vreun fel.

Prin urmare, nicio ocazie clară de gol pentru CS Mioveni în prima repriză. Două sau trei pentru oaspeţi, dintre care una concretizată, în min. 43, de Gabriel Toma.

Elocvent pentru cum s-au derulat ostilităţile e faptul că jucătorul cel mai bun de la CS Mioveni – singurul, de fapt, care a arătat că vrea să joace fotbal – a fost portarul Flavius Croitoru.

Repriza secundă a început în aceeaşi notă de sictir cvasitotal din partea echipei argeşene şi cu oaspeţii la fel de ambiţioşi şi dornici de victorie.

Veteranul „marinarilor”, Romeo Surdu (fost atacant de bază la fostele FC Braşov şi Steaua) a fost un pericol permanent pentru defensiva argeşeană, în cele 80 de minute cât a jucat.

Tot Farul a avut ocaziile de gol şi în partea secundă şi doar inspiraţia lui Croitoru a făcut ca oaspeţii să nu marcheze mai multe goluri.

CS Mioveni a făcut un joc foarte slab cu Farul

Golul secund al Farului a venit, totuşi, în min. 82, după ce Paul Antoche a reluat imparabil, din 5-6 metri, cu capul, o lovitură de la colţ executată de fostul dinamovist Georgian Păun.

De la CS Mioveni i-am remarcat pe portarul Croitoru şi pe mijlocaşul Ionuţ Rădescu.

Veteranii Năstăsie şi Ayza, introduşi după pauză pe teren, n-au izbutită nici ei mai nimic

De la oaspeţi, au arătat că sunt fotbalişti veteranii Romeo Surdu şi Georgian Păun, dar şi foarte tânărul fundaş Marco Ehmann, împrumutat de la Dinamo până la finalul sezonului, şi atacantul senegalezo-francez Madikamba Doumbia.

Au jucat echipele:

CS Mioveni: Croitoru – Alexe, Burnea, Traşcu, Stoica, Şerban (Işfan, min. 81), Boboc (C. Năstăsie, min. 46), Lazăr, Rădescu, Măzărache, Hergheligiu (Ayza, min. 46)
Farul Constanţa: Avram – Ispas, Ehmann, Neciu, Diogo, Celestino, Antoche, Doumbia, Toma (Moldovan, min. 71), Surdu (Moise, min. 80), Fotescu (Păun, min. 65).

surse foto: captură video DigiSport, Facebook/CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here