Cristian Pantazi, G4Media: Klaus-Împărat e gol

Date:

Share post:

Cristian Pantazi, redactor-şef al G4Media, a publicat azi, pe site-ul menţionat, un articol de opinie care va rămâne, probabil, de referinţă în ce priveşte percepţia generală despre cele două mandate petrecute somnolent, la Cotroceni şi prin excursii, de actualul preşedinte, Klaus Iohannis.

În afara unei radiografii succinte a celor nouă ani de preşedinţie ai lui Klaus Iohannis („timp irosit în istoria României”, notează jurnalistul menţionat), mai e vorba aici şi de moştenirea politică de care avem parte prin vrerea preşedintelui în exerciţiu.

„A promovat ca premier un plagiator (Nicolae Ciucă – n.n.) și se pregătește să numească în funcție un alt PSD-ist cu CV discutabil (Marcel Ciolacu, din a cărui autobiografie, postată pe site-ul Camerei Deputaţilor, reiese că a avut primul loc de muncă la 37 de ani – n.n.).

Să ne amintim și de Dăncilă, și ea prim-ministru pe semnătura lui. Și tot ce a promovat în PNL e un dezastru politic – Alina Gorghiu, Florin Cîțu. La fel, în cam toate funcțiile-cheie a promovat oameni sub propriul standard, ca să nu îl eclipseze cumva.

Toate au fost semnale explicite pentru tineri și copii că în România scara valorilor e răsturnată”.

„Are guvernul lui. Are prim-ministrul lui. Are, în sfârșit, și legile lui. Are aproape toată presa la picioare, cumpărată cu bani care ar fi putut acoperi salariile profesorilor. Și totuși, educația e în colaps. Singura lui contribuție e o nouă vacanță, mascată sub numele de ”Săptămâna verde”. După aproape 9 ani de mandat, e cazul să anunțăm evidența: împăratul e gol…

Un singur lucru ar mai putea salva ceva din mandatul ”zero”: să retrimită la Parlament legile educației și să lase reforma urmașului lui la Cotroceni. Evident că nu se poate întâmpla așa ceva.

Acesta e bilanțul necoafat al președintelui Iohannis după aproape 9 ani de mandat. Un mare zero. Nu contează cât de adânc tac politicienii și presa plătită”, a mai scris Cristian Pantazi.

Articolul din care am publicat mai sus câteva fragmente poatefi lecturat integral aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alina Gorghiu a anunțat azi aducerea în țară a unui alt fugar internațional

Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a anunțat azi repatrierea a...

Eroii anticomuniști ai ”Republicii de la Bârgău”, între care trei argeșeni, comemorați în Bistrița. La ei acasă sunt necunoscuți

Zilele trecute, la Prundu Bârgăului (Bistrița-Năsăud), eroii anticomuniști care...

Argentina și Columbia, în finală la Copa America 2024. În finala mică, Uruguay și surpriza Canada

Naționalele din Argentina (campioana mondială en titre) și Columbia...

Euro 2024, ultimul act: Anglia și Spania vor juca, duminică, finala competiției

În finala Euro 2024 se vor întâlni, duminică seară,...

(Video) Two foreign tourists were saved by car horns from a deadly bear attack on Transfăgărășan road

The two unconscious tourists narrowly escaped death, saved by...

(Video) Doi turiști, salvați din ghearele unui urs, pe Transfăgărășan, de claxoanele mașinilor

Doi turiști au fost salvați de claxoanele mașinilor de...