„Cristian Gentea va câştiga alegerile la Piteşti!” Nu zău? Dacă le va câştiga „data trecută”? S-au mai văzut cazuri

Date:

Share post:

Maşinăria de propagandă pesedistă a împânzit, zilele acestea, mediul virtual şi presa locală din Piteşti cu un articol de propagandă care are un titlu triumfător: „Cristian Gentea va câştiga alegerile la Piteşti!”

Cu semnul exclamării la final, ca să nu fie dubii şi să ne intre în cap asta şi nouă, celor care mai avem uneori îndoieli, în viaţa de zi cu zi.

„Cristian Gentea va câştiga”, s-a înţeles?

Dacă e cineva dintre cititorii noştri care nu ştie, precizăm că dl Gentea este candidat al PSD la Primăria Piteşti.

Mai e dl Gentea şi preşedinte al Cosiliului de Administraţie al clubului FC Argeş. Mai nou, de când şi-a propus să candideze la Primărie, joacă şi înaintaş central la FC Argeş, la concurenţă cu Buhăescu şi cu Mediop.

Dl Gentea, câştigătorul indubitabil al Primăriei Piteşti, face pereche în „atac” cu fostul inspector general şcolar, profesorul Dumitru „Titi” Tudosoiu, care nu ştie când se scrie „va” şi când „v-a”.

Să se ascundă Buhăescu, şi Blejdea, şi Mediop, şi Alin Popa… Cuplul ofensiv Gentea-Tudosoiu a eclipsat deja celebrul cuplu N&D (Niculescu-Dănciulescu) de pe vremuri.

„Cristian Gentea va câştiga alegerile la Piteşti!”

Hmmm… şi dacă le va câştiga „data trecută”, ca Viorica Dăncilă? S-au mai văzut cazuri din astea (Ponta, Geoană, Năstase etc).

sursa foto: Facebook/PSD Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular