După un mandat catastrofal la Primăria Piteşti al lui Cornel Ionică, PSD l-a desemnat pe fizicianul Cristian Gentea să candideze la Primărie. Iar acesta a şi câştigat duelul electoral.

Cristian Gentea i-a devansat pe candidaţii Sorin Apostoliceanu (PNL, care abia părăsise PSD) şi Ionuţ Moşteanu (USR PLUS).

Îndată după aflarea, azi-noapte, a primelor estimări privind rezultatul votului piteştenilor, Cristian Gentea a declarat: „Mi se pare un rezultat normal, pentru ca am prezentat un proiect cu care piteştenii au fost de acord, l-au apreciat, nu am intrat în niciun fel de altercaţii cu contracandidaţii…”

„Vreau să surprind plăcut”

„Nu sunt un visător, nu sunt un om al discursului în defavoarea adevărului. Voi fi un OM de cuvânt, un PRIMAR de cuvânt. Vă mulţumesc că aţi avut încredere că acest lucru se va întampla.În această noapte, am câștigat DOAR șansa de a o demonstra.

Peste patru ani, îmi doresc să nu mai existe vot politic, ci vot administrativ. Să fiu genul de primar pe care piteștenii îl vor mai departe lângă ei și pentru ei, indiferent de conjuctură și “trenduri” politice. Prioritatea mea e să nu dezamăgesc, ci să surprind plăcut”, e mesajul noului primar PSD Gentea pentru piteşteni.

1 COMENTARIU

  1. Ia surprinde placut,si in locul tau{ca esti obligat sa demisionezi],din functia de presedinte CA al FC ARGES,sa fie numit un profesionist in domeniu.Sa se termine cu amatorismul lui Badea ,Stoica,Popa,Barbu,la fotbal;Serban si cine o mai fi la baschet,volei,etc.E timpul pt o schimbare si in sportul argesean,nu numai in Pitesti.Mi-esti tare antipatic,dar,daca prostimea te-a votat,asta. Eu ,iti transmit un mesaj,sper sa il citesti:
    „DACA VOI NU MA VRETI,EU VA VREAU SI AM SA VA POPESC,CHIAR SI FARA VOIA VOASTRA”.
    Tineti aproape,vin parlamentarele..in decembrie..HO,HO,HO,HOOOO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here