Cristian Gentea: Investitori din China, la FC Argeş

Date:

Share post:

Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş, a informat azi că echipa este în discuţii cu investitori şi colaboratori din Anglia şi din China.

Mai mult, Campionii FC Argeş ar urma să semneze, în viitorul apropiat, contracte de publicitate cu două firme importante, dintre care una din domeniul energiei.

„În ultima perioadă am primit foarte multe întrebări din partea voastră cu privire la FC Argeș, în special la susținerea financiară a clubului în viitorul sezon al Ligii I.

Din start vă spun, interesul arătat de voi către echipa fanion a județului mă bucură enorm!

Acest lucru înseamnă că eforturile tuturor – echipă, staff, administrație locală – sunt apreciate.

Legat de firma din Anglia. Din acest punct de vedere, discuțiile au existat și sunt în plină desfășurare. Dumnealor au venit și au insistat pe varianta aducerii unor jucători de perspectivă la echipa noastră.

Bineînțeles, istoria, situația actuală a echipei și baza sportivă – prezentate de noi – chiar i-au impresionat.

Pe lângă posibilitatea aducerii unor jucători de perspectivă, dumnealor insistă pe varianta aducerii unui investitor din China la clubul nostru.

Nu pot spune că sunt foarte încântat, însă vom vedea! Orice ar fi, FC Argeș rămâne echipa noastră, a Piteștiului și a județului.

În plus, chiar de săptămâna viitoare vom bate palma cu două firme importante. Dintre care, una este din domeniul Energiei.

Mai mult, clubul nostru a semnat contractul și cu firma de instalație-leduri, un contract avantajos ce ne oferă atât bani, cât și minute de publicitate.

În această perioadă, cu toții am făcut eforturi considerabile pentru a atrage sponsori din județul nostru. Au fost toți contactați și discutăm permanent.

Există însă și o veste proastă. Din păcate, trecerea de la 14 la 16 formații în Liga I și presiunea cluburilor potente financiar au condus la scăderea banilor din drepturile TV. Pot spune că noi pierdem undeva la 30%.

Însă, mergem mai departe, iar mesajul transmis către voi vreau să se încheie pe un ton pozitiv. Știți că am realizat 5 transferuri, toate importante, ale unor jucători cu prezențe numeroase la Liga I. Chiar astăzi vom face al 6-lea transfer.

În final vă cer să aveți încredere. Noi am promis că vom readuce Liga I la Pitești și am făcut acest lucru. Așadar, în continuare, administrația locală depune toate eforturile pentru ca FC Argeș să aibă condiții de Liga I, iar astfel comportarea noastră în sezonul ce începe să fie una apreciată de toată lumea”, e mesajul dlui Cristian Gentea.

Să sperăm că toate veştile bune de mai sus se vor şi concretiza.

Vizite5

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Alege setul potrivit de anvelope 195 55 R16 în funcţie de sezon

Anvelopa marcată cu dimensiunile 195 55 R16  este una...

Cauza tragediei de ieri de la Drăganu: o depăşire care n-ar fi trebuit făcută

Tragedia rutieră de ieri, de la Drăganu, despre care...

Capitala magiunului românesc se modernizează cu bani europeni

Orașul Topoloveni, din judeţul Argeş, până recent un târg...

OZN, secretele militare și chestiuni care nu mai sunt pentru nimeni un secret

În cartea sa ”Am vânat OZN-uri și extratereștrii”,  gen....

Cum au devenit urşii scuza pentru incompetenţa autorităţilor pe autostrada A1

Cei aproape 10 ani de când Ministerul Transporturilor şi...