Fostul mijlocaş al echipeilor FC Argeş şi Steaua Bucureşti, Cristi Tănase (cunoscut şi sub porecla de „Dodel”) e foarte aproape să revină în fotbalul românesc, după câteva sezoane petrecute în străinătate,

Clubul de primă ligă FC Voluntari, echipă care se luptă să evite retrogradarea, e pe cale să semneze un contract cu fotbalistul piteştean, notează cei de la „Gazeta Sporturilor”.

Născut acum 33 de ani (îi împlineşte peste nici două săptămâni) la Piteşti, „Dodel” a jucat la FC Argeş în perioada 2003-2009, interval de timp în care a strâns 105 meciuri şi 7 goluri în tricoul violet.

A trecut apoi la Steaua, pentru următoarele şase sezone, după care a plecat să joace în campionate străine (liga I din China şi ligile I şi II din Turcia). Ultima dată, Tănase a jucat pentru divizionara secundă turcă Giresunspor.

„Dodel” are în palmares 11 selecţii la naţionalele de juniori şi tineret ale României şi 41 de selecţii la cea „mare”. Cu Steaua are câştigate trei campionate, două Cupe ale României, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

sursa foto: fcsteaua.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here