Dacă ieri existau doar cinci argeşeni aflaţi în carantină, din cauza bănuielilor de infectare cu coronavirus, azi a mai apărut un şaselea caz de carantină.

Toţi aceştia, însă, se află în carantină în spitale din Capitală, niciunul nefiind internat în cele două centre cu probleme de la Nucşoara.

De asemenea, a crescut uşor şi numărul de persoane aflate în izolare la domiciliu: dacă ieri erau 122 de astfel de cazuri, azi, potrivit informaţiilor furnizate de Perefctura judeţului Argeş, sunt 132 de persoane (argeşeni) izolaţi şi monitorizaţi la domiciliu.

La nivel naţional, azi au mai fost confirmate alte două cazuri de infectare: pe lângă bărbatul din Gorj, au mai fost înregistrate cazuri de infectare şi în judeţele Maramureş (un bărbat de 45 de ani, medic de profesie) şi Timiş (o femeie de 38 de ani).

Cei doi compatrioţi confirmaţi azi ca fiind infectaţi cu coronavirus au revenit de câteva zile din Italia, ţara europeană cea mai afectată de această boală.

Primul român infectat, un tânăr de 25 de ani din Gorj, se simte mai bine, azi a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind negativ. Ar putea fi externat curând, dacă şi un al doilea test va ieşi tot negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here