Creşte numărul cazurilor de Covid în Argeş; în ţară, peste 6.500 raportate azi

Date:

Share post:

Nu mai puţin de 6.546 de noi cazuri de infectare cu coronavirus au raportat azi autorităţile de la Bucureşti, cifră care confirmă tendinţa alarmantă, abrupt crescătoare, a numărului de compatrioţi conformaţi pozitiv cu Covid-19.

Cifra este imensă, raportată la numărul de 36.355 de teste efectuate.

Neliniştitor e faptul că şi în judeţul nostru creşte numărul de infectări. Alaltăieri au fost doar 48, ieri au fost mai mult decât dublu (99), în vreme ce azi au fost raportate 112.

Rămânem, oricum, între judeţele cel mai puţin afectate de coronavirus, dar tendinţa ultimelor zile e îngrijorătoare. Stau mai bine decât noi judeţele Tulcea şi Vrancea, în vreme ce Călăraşi e la egalitate cu Argeşul, cu o rată de infectare de 1,04 cazuri la mia de locuitori.

917 compatrioţi sunt internați în stare gravă în secţiile de Terapie Intensivă (Reanimare) ale spitalelor din ţară. Nu va dura pra mult şi, probabil, pragul psihologic de 1.000 va fi atins şi depăşit.

Au murit în ultimele 24 de ore 103 conaţionali bolnavi de Covid-19, un record absolut; din fericire, niciunul din judeţul Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular