Compania petrolieră maghiară MOL şi o fundaţie controlată de aceasta (Pentru Comunitate) au anunțat ediția a 12-a a „Programului MOL pentru sănătatea copiilor, program în cadrul căruia ONG-urile pot obține finanțare pentru proiecte de terapie emoțională și intervenție psihosocială adresate copiilor cu boli cronice sau cu nevoi speciale.

La această ediție, fondul total alocat pentru susținerea proiectelor este de 400.000 de lei… În cadrul celor 11 ediții anterioare ale programului, au fost finanțate 209 proiecte cu peste 3,6 milioane de lei, numărul beneficiarilor depășind 11.500″, a anunţat compania MOL, printr-un comunicat de presă.

Suma maximă care poate fi accesată, de către un singur beneficiar, pentru finanțarea unui proiect este de 25.000 de lei.

Organizațiile non-guvernamentale din Argeș, care derulează proiecte de terapie emoțională și intervenții psihosociale pentru copii cu nevoi speciale, cu deficienţe sau suferinzi de boli cronice, sunt binevenite să se înscrie pentru a obţine finanţare.

Organizaţiile neguvernamentale interesate pot formula online o solicitare de finanțare până la data de  2 decembrie.

Formularul poate fi accesat la adresa www.pentrucomunitate.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here