Publicaţia sibiană Turnul Sfatului a publicat, în ediţia sa de ieri, dezvăluiri de o gravitate fără precedent făcute de un cadru medical care a lucrat la secţia de Anestezie-Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Sibiu.

Abuzurile la care unii pacienţi au fost supuşi de medicii şi asistentele de acolo fac să ţi se facă pielea ca de găină şi să te întrebi dacă astfel de lucruri se pot petrece aievea în Europa anului 2021.

Din nefericire, se pare că răspunsul e afirmativ.

„Era o doamnă care intrase cu o zi înainte. Oxigen ușor, iar mâine când am mers la lucru, de la opt, într-una țipa, într-una. Era 9 jumate, nu puteam să intru, trebuia să se facă ora 11.

La un moment dat nu mai aveam răbdare, am vrut să intru, la fără 10 eram deja îmbrăcat să intru. Salonul 1, patul 1, femeia era legată de mâini și de picioare.

Buni, ce faci? ”Lasă-mă în pace, nu am încredere în tine„, m-a repezit. ”Buni, eu sunt, am vorbit și ieri”, i-am zis. ”A, tu ești… M-au legat, dă-mi te rog puțină apă”. ”Dar tu, buni, nu ți-a da nimeni apă până acum?” ”Nu mi-a dat nimeni că m-au legat”.

”Buni, ai mâncat?” Era mâncarea de ora 8 neatinsă și era ora 11. Ceaiul neatins, și sticlele de apă era nedesfăcute. Am încercat să-i dau mâncare, dar într-adevăr mânca foarte greu, de abia bea apă. Dar de aici, până a o lega…

A băut și ceai, a mâncat și o banană. Îi dădeau 2 mililitri de Propofon în venă, că e agitată. Pentru că îi era sete, că îi era foame. Cum să faci așa ceva? Ăsta e startul la omor…”, a povestit cadrul medical citat celor de la Turnul Sfatului.

Conducerea unităţii medicale nu răspunsese, până în momentul publicării articolului, întrebărilor jurnaliştilor sibieni.

O poveste dramatică, pe care vă îndemnăm s-o citiţi numai şi numai dacă staţi bine cu nervii, accesând link-ul de mai jos:

https://www.turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535

Imaginea de sus (sursa: Deutsche Welle) este cu titlu de exemplificare.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu s-a autosesizat şi a deschsi un dosar penal în acest caz, după cum puteţi citi mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here