Coşmarul de zi cu zi în smart city Piteşti: traficul rutier

Date:

Share post:

Parcă niciodată traficul rutier nu a fost atât de congestionat, la Piteşti, ca în ultimele săptămâni. Aproape toate intrările şi ieşirile din oraş pun la grea încercare nervii şoferilor, dar şi discurile de ambreiaj şi rulmenţii de presiune ale maşinilor.

Probleme nu sunt, din păcate, doar la intrări şi la ieşiri din oraş, ci şi pe majoritatea arterelor centrale ale oraşului. Zona bulevardelor IC Brătianu şi Republicii, se ştie, e aglomerată de ani de zile.

Strada Dumbravei, la fel; în plus, pe Dumbravei traficul e stânjenit şi îngreunat şi de zecile de maşini parcate şi pe stânga, şi pe dreapta, după principiul care unde are treabă.

Podul Viilor, unul dintre multele puncte nevralgice ale traficului rutier din Piteşti

Ambuteiaje frecvente au loc şi în zona Podului Viilor, încă de pe vremea lui Tudor Pendiuc. La fel a fost şi pe vremea lui Cornel Ionică, la fel e şi acum. Acelaşi lucru e valabil şi în zona Nord (L-uri), până dincolo de fosta fabrică de bere.

Actualul primar Cristian Gentea a promis, în campania sa electorală, că va rezolva (şi) această situaţie. În primele 7-8 luni de mandat, nicio schimbare în bine, dar intenţii bune cică ar fi. Să le vedem şi puse în practică. Altminteri, în scurt timp, Piteştiul se va bloca pe de-a întregul.

surse foto: Facebook/Cristinel Ciupercă, Francisco Muşetescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular