Corpurile de iluminat cu LED, o cale sigură de reducere a facturilor la electricitate

Date:

Share post:

Aproximativ 20-25% din costul unei facturi de electricitate al locuinţei e datorat iluminatului. Mulţi dintre noi folosim becuri tradiţionale, cu incandescenţă, energofage.

Există, însă, alternativa iluminatului cu becuri cu tehnologie LED, care consumă cu 70-75% mai puţin curent decât cele clasice, în condiţii de luminozitate echivalentă.

De aceea, trecerea la iluminatul cu LED vă poate ajuta să reduceţi cu aproximativ 25% valoarea facturii dumneavoastră de energie electrică. Ceea ce nu e deloc puţin. E drept, becurile cu LED sunt un pic mai scumpe decât cele cu incandescenţă, dar au şi durata de viaţă mult mai mare.

Un bec cu incandescenţă are o durată de viaţă de 700-2.000 de ore, în vreme ce unul cu LED poate funcţiona fără probleme 50.000 de ore. Explicaţii detaliate, aici.

Becurile cu LED vă pot ajuta să plătiţi mai puţin pentru electricitate

Există pe piaţă o mulţime de variante de becuri cu LED, benzi cu LED (şi pentru 220 V, dar şi pentru 12 sau 24V, pentru activităţi recreaţionale), lustre, corpuri de iluminat etc. Puteţi comanda online, de la magazinul Lovely Home orice fel de produse de iluminat cu LED, pentru toate gusturile.

Aveţi livrare promptă, la domiciliu (2-3 zile) şi drept de retur de 14 zile, dacă se întâmplă să nu fiţi mulţumit sau să constataţi că vi se potriveşte mai bine altceva. Pentru comenzi de peste 300 de lei, transportul e gratuit.

O lustră elegantă conferă stil încăperii

Pe site-ul magazinului online Lovely Home găsiţi nu doar corpuri de iluminat, ci practic tot ce aveţi nevoie pentru ca locuinţa dumneavoastră să devină oaza de confort la care visaţi: obiecte sanitare (inclusiv articole de lux), mobilier de toate felurile, lenjerii de pat, veioze, aplice, articole de feronerie, iluminat exterior etc.

sursa foto: lovely-home.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

Eveniment cultural: Flonta și Cioroianu

  Ambii, oaspeți ai Centrului Cultural Pitești, printre simeze...

German corporation Continental/Siemens, deeply involved in the Dieselgate cheating scandal (I)

A technical project manager at Continental has admitted to...

Accident la Davideşti

Şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului şi...

Încep să se mişte lucrurile şi pe lotul 2, Boiţa-Cornetu, al autostrăzii Piteşti-Sibiu

Noi lucrări la autostrada Piteşti-Sibiu, lotul 2, dintre Boiţa...

Unde e cea mai ieftină benzină. Situaţia pe judeţe; cum stăm în Argeş

Ziarul Ring a realizat azi o radiografie asupra prețurilor...