În cursul zilei de azi, cu prilejul unei conferinţe de presă, primarul Piteştiului, dl Cornel Ionică, a avut o ocazie unică de a se pune şi mai rău cu suporterii lui FC Argeş.

Ocazie pe care dl Ionică a valorificat-o cu abilitatea lui Vasile Buhăescu. Să ne explicăm.

Vorbind despre eventuala sosire a echipei bucureştene FCSB la Piteşti, pentru a juca aici ultimele trei meciuri din acest sezon, dl Ionică a declarat următoarele:

„Am văzut şi eu reacţiile celor din galeria lui FC Argeş…am vrut să păstrez o poziţie de neutralitate….sunt oraşe mari care ar vrea ca Steaua (adică FCSB – n.n.) să joace la ei.

Vreau să vă spun că nu este nimic scris deocamdată. A fost doar un apel telefonic în care oamenii (de la FCSB – n.n.) ne-au întrebat dacă suntem de acord ca echipa să joace la Piteşti…

Să nu uităm că FC Argeş este la numai patru puncte de primul loc şi la stadion vin la meciuri 500-600 de suporteri, în timp ce la meciurile Stelei de acum doi ani (disputate tot la Piteşti – n.n.) veneau şapte-opt, poate chiar 10.000 de oameni.

Asta arată că este interes din partea iubitorilor de fotbal şi asta trebuie să ne bucure…sunt mai mulţi oameni, suporteri FC Argeş, care nu ar avea nimic împotrivă ca FCSB să joace aici”.

După părerea noastră, logica dlui primar Cornel Ionică e niţel şchioapă. Sigur că atunci când echipa ta favorită joacă cu Ştiinţa Miroslava vin doar câteva sute de suporteri.

Sigur că atunci când te vizitează echipe în disoluţie, ca Dacia Unirea Brăila, nu e aceeaşi atracţie pentru spectatori ca în cazul în care oponent ar fi, să zicem, Dinamo sau CFR Cluj-Napoca.

Bineînţeles că la liga a 2-a vine mai puţină lume la meciuri decât la prima ligă. Şi leafa primarului de la Cuca e mai mică decât cea a primarului de la Piteşti; înţelegeţi, dle Ionică?

Faceţi dv, dle primar Cornel Ionică, în aşa fel încât FC Argeş să aibă drept de promovare în prima ligă şi veţi vedea că spectatori vor fi mai mulţi. Garantat.

Altfel, nu se cade să-i jigniţi pe cei 500-600 de suporteri, care sunt alături de FC Argeş şi când joacă cu Miroslava sau Baloteşti, şi când joacă cu Dinamo sau cu FCSB-ul pe care îl îndrăgiţi atât, şi când e vreme bună afară, şi când e ger sau ploaie.

Oamenii aceştia merită mai mult respect, indiferent câţi sunt, mulţi sau puţini. Părerea noastră.

sursa foto: FC Argeş Fans/facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here