Duminică, o minoră în vârstă de 13 ani a dispărut de acasă, fiind de negăsit. Din fericire, copila a fost găsită  noaptea trecută, în jurul  orei  01:00, în urma investigațiilor  oamenilor legii. Aceasta era însoțită de bărbatul în preajma căruia a fost văzută ultima dată.

 “Sute de polițiști, jandarmi și voluntari au acționat în această perioadă pentru găsirea minorei în vârstă de 13 ani a cărei dispariție a fost semnalată la data de 20 octombrie a.c..

În urma investigațiilor și a căutărilor de amploare, în noaptea de 21/22 octombrie minora a fost găsită în extravilanul localității Cristurel, comuna Așchileu. Aceasta era însoțită de un bărbat în vârstă de 27 de ani, care se pare că este o rudă a acesteia.

Minora nu prezenta urme vizibile de violență, iar conform primelor investigații aceasta ar fi lipsit de acasă pe fondul unei relații tensionate în familie.

În cauză a fost informată Direcția Generală de Asistență și Protecție a Copilului, iar minora a fost internată la un centru de primire a copilului în regim de urgență.

Tânărul care o însoţea pe adolescentă a fost audiat cu privire la cele întâmplate. În cauză se continuă cercetările pentru lămurirea tuturor aspectelor legate de dispariția minorei, sub coordonarea unității de parchet”, se arată într-un comunicat al poliţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here