În această seară, un tânăr (poate chiar copil) a fost accidentat de o maşină, pe trecerea de pietoni de lângă sediul fostei Electrica, la intersecţia cu bulevardul Republicii din Piteşti.

Echipele de Poliţie şi de salvatori sunt pe drum spre locul accidentului. Se pare că accidentul a fost produs de o şoferiţă, dar date oficiale despre accident încă nu sunt disponibile.

Ştirea e în curs de actualizare.

Actualizare, ora 18,50 – Din fericire, accidentul nu e unul grav, cum ar fi putut fi. „O singură victimă, un copil în vârstă de 17 ani , cu escoriaţii (zgârieturi) la membrul inferior. Paramedicii SMURD îi acorda îngrijiri medicale, după care va fi transportat la spital”, a informat biroul de presă al ISU Argeş.

Actualizare, ora 19 – Ocupaţi să se uite la accidentul relatat mai sus, doi şoferi neatenţi s-au tamponat, nemaifiind atenţi la drum. „… un alt autoturism a intrat în coliziune cu primul auto (fără ca în urma impactului dintre cele două autoturisme să rezulte rănirea altor persoane). Polițiștii Biroului Rutier Pitești sunt la fața locului pentru cercetări”, a transmis Poliţia Argeş.

Actualizare, ora 19,15 – Accidentul s-a produs, din câte se pare, pe trecerea de pietoni. Agenţii de la Poliţia Rutieră trebuie să stabilească acum dacă maşina avea prioritate de trecere (verde la semafor) sau tânărul accidentat. Deocamdată, poliţiştii nu au terminat ancheta preliminară. Revenim cu informaţii de îndată ce Poliţia va comunica, oficial, cum s-au petrecut lucrurile.

sursa foto: Facebook/Mihai Chiricioiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here