Un copil de numai patru ani, din Piteşti, a ajuns în această dimineaţă (după alte surse, în cursul nopţii) la un spital din Capitală (Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”), după ce a intrat în comă imediat după ce i s-a făcut o anestezie la stomatolog,

Micuţul fusese dus de dimineaţă de părinţi la o clinică stomatologică privată din Piteşti, pentru tratament de specialitate, dar a intrat în comă imediat după efectuarea anesteziei.

Clinica în discuţie este Teddy Care, unitate medicală particulară situată pe strada Smeurei nr. 58 din Piteşti (Galeriile „Praxis”).

Copilul a fost dus de urgenţă la Spitalul de Pediatrie din Piteşti (în imagine), dar medicii de aici au decis să-l transfere la Bucureşti, ca urmare a faptului că întrase în comă.

Ştire în curs de actualizare

Actualizare – Poliţia Argeş a demarat o anchetă cu privire la incidentul descris mai sus.

Ziarul „Libertatea” din Bucureşti a informat că micul pacient din Piteşti ar fi paralizat. Informaţia aceasta nu am putut-o, însă, verifica. Cei de la „Libertatea” vorbesc, de asemenea, despre „mai multe anestezii”, însă, nici acest aspect nu îl putem verifica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here