Clubul FC Argeş a anunţat azi, oficial, că la meciul de sâmbătă seară, de pe arena din Trivale, contra Rapidului, copiii sub 12 ani au acces gratuit. Copiii, însă, trebuie să fie însoţiţi de părinți, care poartă întreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora în interiorul stadionului.

„Intrarea copiilor pe stadionul Nicolae Dobrin se va face pe bază de invitaţii care pot fi ridicate de la magazinul oficial al clubului FC Argeş, situat la parterul Casei Cărţii”, a anunţat clubul.

Pentru adulţi, biletul de intrare costă între 20 şi 30 de lei.

Cei care doresc să cumpere bilete online o pot face accesând următorul link: https://fcarges-pitesti.ro/bilete-si-abonamente-sezonul…/ .Biletele pot fi cumpărate şi de la magazinul oficial al clubului, situat la parterul Casei Cărții, dar şi de la magazinele Favorit. În ziua partidei, tichetele vor fi disponibile şi la casele de bilete ale stadionului Nicolae Dobrin, care se vor deschide la ora 17,30, a mai informat clubul FC Argeş.

Bilete se mai pot cumpăra de la magazinele Favorit din Piteşti, situate în cartierul Trivale, Complex 2, pe strada Exerciţiu, lângă Asirom şi pe strada Crinului, complexul alimentar. La joc vor asista, probabil, şi circa 1.000 de suporteri ai feroviarilor. Bilete pentru sectorul rezervat lor se găsesc şi la magazinul clubului de la Casa Cărţii sau, sâmbătă, la casele de bilete de la stadion.

Au acces la meci doar persoanele vaccinate, care au trecut prin boală sau care prezintă un test Covid negativ. Teste rapide se pot face şi la stadion, contra sumei de 30 de lei. Imaginea de sus e de la meciul FC Argeş-Rapid jucat în iulie anul trecut, în Liga 2.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here