Poimâine, „caravana ”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine”, va ajunge în Pitești, la ”Smart Academy of Languages”, au informat organizatorii caravanei.

„Acesta este primul program educațional național care aduce împreună părinți, dascăli și specialiști în educație.

Scopul este acela de a găsi soluții la câteva dintre cele mai importante probleme cu care se confruntă copiii/adolescenții, părinții acestora și profesorii: importanța identificării potențialului copiilor/adolescenților și valorizării acestuia; instrumentele și tehnicile pe care profesorii le pot folosi pentru a susține și ajuta evoluția elevilor în funcție de vocația fiecărui copil; identificarea timpurie a potențialului, dar și a nevoilor și intereselor individuale și unice ale fiecărui copil în parte.  

Inițiatorii proiectului, Yourway Life & Career Counseling, Eurolingva Examinations Centre și AVE (Asociația pentru Valorizarea Educației), au venit cu această idee ca o reacție firească la starea sistemului educațional, aflat într-o continuă schimbare și adaptare.

În cadrul programului se vor atinge teme precum: relația părinte-copil-profesor în procesul educațional și echipamente Smart pentru lecții inteligente”, au mai informat organizatorii caravanei.

”Copiii și adolescenții de azi, liderii de mâine” face parte dintr-un proiect mai amplu, ”Caravana aniversară 10 ani Yourway” și, până acum, a fost prezentă în: Ploieşti, Sibiu, Deva, Oradea, Arad, Zalău, Cluj-Napoca, Bistriţa, Târgu-Mureş, Bacău, Suceava şi Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here