60 de copii cuprinși în sistemul de protecție specială al D.G.A.S.P.C. Argeș (plasament la asistenți maternali profesioniști, familie/persoane sau centre rezidențiale) au participat luni, în cea  de-a treia zi a Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și Forme Noi, la vizionarea piesei de teatru de păpuși „Prințesa mecanică”, susținută de artiștii din cadrul Teatrului”Toma Caragiu” din Ploiești, în sala Studio.

Spectacolul a fost gratuit, atât pentru copii cât și pentru însoțitorii acestora, piesa de teatru regăsindu-se pe afișul Programului festivalului de teatru – Secțiunea spectacole pentru copii.

Reprezentația s-a încheiat cu aplauze din partea copiilor, care și-au manifestat bucuria pe tot parcursul spectacolului, la final fiind invitați de către artiști să „facă cunoștință îndeaproape cu personajele” piesei.

În perioada 03 – 11 noiembrie 2018, în cadrul Teatrului Al. Davilla din Pitești, se desfășoară Festivalul Internațional al Teatrului de Studio și Forme Noi, ediția a XXII-a, programul cuprinzând spectacole atât pentru adulți cât și pentru copii.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al Consiliului Judeţean Argeş.

sursa foto: CJ Argeş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here