Controale ale pompierilor la discoteci din Argeş

Date:

Share post:

Pompierii au făcut cinci controale în cluburi și discoteci, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma cărora au dat cinci amenzi, în valoare de 4500 de lei și cinci avertismente, pentru deficiențe care cresc riscul de incendiu.

Informaţia ne-a fost furnizată de biroul de presă al ISU Argeş.

„În niciunul dintre cluburile și discotecile controlate nu au fost găsite situații de încălcări grave ale cerinței de securitate la incendiu, care să ducă la oprirea funcționării sau a utilizării imobilelor.

Controalele au fost făcute la cinci operatori economici din categoria cluburi și discoteci din localitățile Pitești, Șuici și Ciofrângeni, inspectorii de prevenire verificând dacă sunt respectate reglementările pe linia apărării împotriva incendiilor.

Principalele nereguli identificate în teren au constat în: neobținerea autorizaţiei de securitate la incendiu, exploatarea instalațiilor electrice cu defecțiuni și improvizații, neefectuarea controalelor interne de prevenire, neexecutarea instruirilor în domeniul situațiilor de urgență, blocarea sau reducerea gabaritului căilor de evacuare, precum și  neorganizarea activității de stingere la locul de muncă”, mai informează ISU Argeş.

sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Popular