Primăria Municipiului Pitești invită pe cei mici, alături de părinți și bunici, sâmbătă, 1 Iunie, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Copilului.
Spectacole cu și pentru copii vor debuta de dimineață, elevi ai Palatului Copiilor din Pitești susținând un program artistic complex între orele 10,30 și 11,30. 
 De asemenea, Grupul Folk P620 al Centrului Cultural va pune în scenă, între orele 12,30-13,30, un spectacol de muzică folk-pop. 
Concursuri de role, biciclete și triciclete, cros, întreceri interactive copii-părinți și programe artistice vor avea loc în Parcul Lunca Argeșului, coordonate de Asociația Maria Pro Day Pitești, Academia FasTracKids Pitești și Centrul Educațional Maria Pro Day, între orele 10,30-12,20. 
Copiii și tinerii sunt invitați sâmbătă, 1 iunie, ora 18.00, la Cinematograful „București”, unde au accesul gratuit la filmul artistic „Guvernul Copiilor”, în regia Ioanei Mischie.
De ziua lor, toți copiii vor beneficia de intrare liberă la Grădina Zoologică și de plimbare gratuită cu trenulețul din Parcul Ștrand.
Municipalitatea a pregătit și deschiderea ștrandurilor din Pitești, toți doritorii având acces gratuit pe 1 și 2 iunie, la ștrandurile de agrement din Pitești.

Sursa: Primăria Municipiului Piteşti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here