Constantin Schumacher, CS Mioveni: „Obiectivul nostru era salvarea de la retrogradare; acum vrem în play-off”

Date:

Share post:

Constantin Schumacher, antrenorul echipei de fotbal CS Mioveni, a declarat că echipa sa are acum ca obiectiv play-off-ul.

Declaraţia a fost făcută la finalul ultimului amical, jucat la Mioveni şi pierdut cu 1-0 contra FC Argeş.

Constantin Schumacher s-a declarat mulţumit de nivelul de pregătire al fotbaliştilor săi. De asemenea, şi de jocul prestat de aceştia contra FC Argeş, în ciuda înfrângerii.

CITIŢI ŞI: FC Argeş a învins azi pe CS Mioveni, într-un meci amical, cu 1-0, prin golul marcat de puştiul Patrick Dulcea

„Am pierdut pe o greşeală individuală, dar astea fac parte din joc”, a spus antrenorul lui CS Mioveni.

„La începutul campionatului obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare. Acum mai sunt patru etape de jucat (din sezonul regulat – n.r.)… Jucătorii care au venit pot mult mai multe… Noul nostru obiectiv este accederea în play-off. După aia vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Constantin Schumacher.

Declaraţiile lui COnstantin Schumacher pentru FC Argeş TV, aici.

Ce şanse are CS Mioveni la play-off

După 15 etape jucate, CS Mioveni e pe locul 4, cu 26 de puncte. Cu trei mai multe decât echipa de pe locul 6, ultimul de play-off.

În cele patru etape rămase de jucat, CS Mioveni va întâlni, în ordine: CSM Alexandria (acasă), CSC Şelimbăr (deplasare), Steaua (acasă) şi CSM Slatina (deplasare). CSM Alexandria şi cu CSM Slatina sunt adversare pe care Mioveniul ar trebui să le bată. O a treia victorie adăugată celor două aproape ar garanta accederea în play-off.

CITIŢI ŞI: La CS Mioveni, Constantin Schumacher tace şi face: Mioveniul a bătut clar Chindia, la Târgovişte. Culoar bun spre promovare

De aici încolo, promovarea în Liga 1 devine aproape tangibilă. Opt echipe din Liga 2 nu au drept de promovare: CSM Reșița, CSM Alexandria, Comunal Șelimbăr, Corvinul Hunedoara, Steaua, CS Tunari, CSM Slatina și CSC Dumbrăvița.

Două din aceste opt echipe sunt ca şi calificate în play-off (Corvinul şi Şelimbăr). Aşa că, dacă intră în play-off, în cel mai rău caz CS Mioveni va juca baraj pentru promovare. Echipa pare, însă, capabilă chiar şi să promoveze direct.

Una peste alta, faptul că CS Mioveni a ajuns aici, în prag de promovare, în ciuda situaţiei financiare proaste de tot a clubului, reprezintă o mare performanţă. Constantin Schumacher şi jucătorii săi merită respectul tuturor microbiştilor argeşeni.

CITIŢI ŞI: Constantin Schumacher: „Le-am cerut celor din conducerea FC Argeş să-mi dea o şansă, dar nu au fost de acord”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

S-a oprit într-o mașină parcată

În urmă cu puțin timp pompierii intervin în municipiul...

O seară cu fetele – ce nu trebuie să lipsească pentru o distracție ca pe vremuri

S-a întâmplat să te uiți prin pozele vechi, de...

A fost inaugurată pasarela din cartierul Tudor Vladimirescu, spre noul Argeș Mall

Azi a fost inaugurată pasarela auto și pietonală care...

Opțiuni noi pentru WhatsApp: funcții de filtrare a mesajelor (Digitalio)

WhatsApp anunţă introducerea a trei filtre pentru accesarea mai rapidă a...

Alte 25 de microbuze electrice pentru școli din mediul rural din Argeș, cu bani din PNRR

Ieri a fost semnat contractul pentru furnizarea a 25...