„Având în vedere contextul actual din România generat pe fondul evoluției cazurilor de coronavirus, întrucât această situație impune evitarea organizării întâlnirilor cu reprezentanții mass-media, luni, 16 martie, la ora 10, președintele Consiliului Județean Argeș, dr. Dan Manu, va susține o declarație de presă live, pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, despre asistența medicală acordată și organizarea Spitalului Județean de Urgență Pitești, precum și a celorlalte unități sanitare din Argeș, privind gestionarea posibilelor cazuri de infecție cu noul coronavirus”, a informat biroul de presă al CJ Argeş.

„Vă rugăm să trimiteți întrebările dumneavoastră pe temele menționate anterior prin email, pe adresa: birou_presa@cjarges.ro, prin Mesaj sau în secțiunea „Comentarii” la postarea care conține acest anunț de pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, până astăzi, 15 martie, ora 20.

Întrebările vor fi centralizate și veți primi răspunsurile în timpul declarației live pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Argeș, susținută de președintele Dan Manu, luni, 16 martie, la ora 10″, se mai arată într-o informare de presă a Consiliului Judeţean Argeş.

Aceia dintre dumneavoastră care doriţi să adresaţi întrebări autorităţii judeţene puteţi scrie întrebările fie pe contul nostru de Facebook, fie pe site-ul nostru, la secţiunea „comentarii”.

Vom transmite întrebările mai departe preşedintelui Onsiliului Judeţean şi vom publica răspunsurile pe site-ul nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here