Congresul Regional al Martorilor lui Iehova, defăşurat în vremuri de război, va fi despre pace (P)

Date:

Share post:

Congresul Regional al Martorilor lui Iehova va avea tema: „Urmăriți pacea!” Oameni din 239 de țări și teritorii de pe întregul pământ îl vor urmări online în peste 500 de limbi.

Pitești  –  Războiul din Ucraina a șocat nu doar Europa, ci întreaga lume. Mulți se întreabă dacă va mai fi pacea posibilă. Cu ocazia Congresului Regional „Urmăriți pacea!”, Martorii lui Iehova din județul Argeș, alături de milioane de alți credincioși de pe întregul pământ, vor dezbate cu ajutorul Bibliei ce anume poate contribui la realizarea păcii la nivel mondial.

„Deși în multe zone ale lumii oamenii nu se bucură de pace din cauza conflictelor naționale sau internaționale, precum cel dintre Rusia și Ucraina, în comunitatea mondială a Martorilor lui Iehova domnește o pace autentică”, a declarat domnul Alin Duculescu, reprezentant de presă al Martorilor lui Iehova în Pitești. „Când oamenii aplică în viața lor principiile biblice, chiar dacă au diverse naționalități, limbi și etnii, pot să trăiască în pace.”

Domnul Papoi Daniel, din Pitești, în vârstă de 52 de ani, apreciază foarte mult astfel de congrese. El a spus: „Discursurile biblice sunt cu adevărat înviorătoare și încurajatoare în aceste timpuri dificile din prezent. Congresele sunt o dovadă că fac parte dintr-o familie mondială în care toți beneficiem de aceeași instruire bazată pe Biblie.”

Daniel şi Iaela-Naomi Papoi; sursa foto: jw.org

Și soția domnului Daniel, Iaela-Naomi, așteaptă cu nerăbdare congresul de anul acesta. „Pacea la nivel mondial pare tot mai greu de realizat. În plus stresul generat de știrile negative, creșterea inflației, precum și alte situații, ne afectează starea de spirit. Abia aștept să văd ce sugestii practice oferă Biblia pentru a face față stresului și pentru a ne bucura de pace”, a spus ea.

Martorii lui Iehova organizează congrese la nivel mondial de mai bine de 100 de ani. La fel ca în ultimii doi ani, și anul acesta congresul va putea fi urmărit online, fiind postat pe site-ul jw.org în lunile iulie și august. Congresul va putea fi vizionat și accesând secțiunea JW Broadcasting din aplicația gratuită JW Library ori folosind platforme de streaming, precum ROKU TV sau Apple TV. Programul este gratuit.

Nu este necesar să se facă un cont online pentru a fi urmărit.

Câteva idei ce vor analizate sunt:

  • Cum ne ajută iubirea să avem pace lăuntrică și să fim în pace cu semenii?
  • Este Biblia „calea spre pace în familie”?
  • Cum ne putem păstra pacea interioară când suntem bolnavi, când ne confruntăm cu probleme economice sau când suferim din cauza dezastrelor naturale?
  • Cum ne ajută prietenia cu Dumnezeu să avem adevărata pace?

Pentru mai multe informații, îl puteți contacta pe domnul Alin Duculescu, reprezentant de presă al Martorilor lui Iehova în Pitești,la 0724 847 226 sau prin e-mail la alinduculescu.jw@gmail.com

Ziua de programData la care va fi disponibil pentru vizionare sau descărcare pe JW.ORGDatele la care Martorii lui Iehova de pe întregul pământ vor viziona programul
Vineri dimineață27 iunie2-3 iulie
Vineri după masă4 iulie9-10 iulie
Sâmbătă dimineață18 iulie23-24 iulie
Sâmbătă după masă25 iulie30-31 iulie
Duminică dimineață8 august13-14 august
Duminică după masă15 august20-21 august

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Citeşte
ŞI

CS Dacia Mioveni joacă barajul pentru mențimerea în Liga Florilor

În acest weekend, în Sala Sportului Mioveni, se va...

Călineşti: A intrat cu maşina în şanţ

Pompierii argeşeni au fost solicitaţi să intervină în localitatea...

Împreună, de Ziua Copilului

Structurile Ministerului Afacerilor Interne (polițiști, jandarmi și pompieri), în...

Joi 1 iunie, Scufița Roșie la Grădina de Vară

Joi, 1 Iunie, sărbătorim copilăria în stilul care ne...

Jurnalistul Denis Grigorescu: La FC Argeș să vină în control Curtea de Conturi

Dinamo-FC Arges 6-1… Echipa din Pitesti e o rusine...

Dinamo – FC Argeș, set 6-1

În această seară, FC Argeș a fost dărâmată de...