Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat aseară că a decis să amâne Congresul PSD care trebuia să înceapă mâine, la Bucureşti, din cauza epidemiei de coronavirus.

Dl Ciolacu a argumentat că „toți cei care sunt implicați la nivel local, în gestionarea amenințării cu care se confruntă România, trebuie să se ocupe acum de siguranța și sănătatea oamenilor”.

La Congresul de mâine, PSD ar fi urmat să-şi aleagă noile structuri de conducere şi noul preşedinte. Amânarea, însă, prelungeşte şederea interimară a lui Marcel Ciolacu pe scaunul de şef de partid.

Menţionăm că, deocamdată, nu se poate vorbi despre nicio epidemie de coronavirus în România, întrucât există un singur caz confirmat.

O altă explicaţie a amânării Congresului PSD a furnizat-o fustul preşedinte al organizaţiei judeţene din Cluj, Liviu Alexa.

Liviu Alexa

„Ciolacu şi-a dat seama azi că nu are cvorum pentru Congres, deoarece mai multe organizaţii puternice din ţară i-au transmis ca vor boicota Congresul, refuzând să îşi trimită delegaţii la Bucureşti”, a spus dl Alexa, citat de ziarele din Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here